Ηνωμένο Βασίλειο: Καλεσμένος ο Alexander Rybak. Η παρουσιάστρια κι άλλες εξελίξεις

Ηνωμένο Βασίλειο: Καλεσμένος ο Alexander Rybak. Η παρουσιάστρια κι άλλες εξελίξεις

Σήμερα το πρωί το BBC ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στους καλεσμένους του “Eurovision: You Decide”, δηλαδή του Βρετανικού τελικού θα είναι και ο γιουρονικητής Alexander Rybak (Νορβηγία 2009). Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στο Hammersmith Apollo, στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, όπου έλαβε χώρα το “Eurovision’s Greatest Hits”, δηλαδή το εορταστικό σώου για τα 60 χρόνια της Γιουροβίζιον.

untitledmel-giedroyc

Θα διαγωνιστούν έξι καλλιτέχνες, με τα τραγούδια να αποκαλύπτονται μόλις τέσσερεις μέρες πριν στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Ken Bruce στον σταθμό BBC Radio 2. Παρουσιάστρια χρίστηκε η Mel Giedroyc, η οποία έκανε και πέρυσι την ίδια δουλειά. Για την ιστορία, πέρυσι καλεσμένοι ήταν δύο άλλοι γιουρονικητές, ο Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015) και η Katrina Leskanich των Katrina & the Waves (Ηνωμένο Βασίλειο 1997), που έφερε την τελευταία νίκη για τη μουσική υπερδύναμη. Λέτε ακριβώς είκοσι χρόνια μετά να κερδίσει πάλι η Αγγλία; Θα δείξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.