ΔΕΝ είναι το “Της Καρδιάς Μου Ο Χορός” το τραγούδι που πρότεινε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την Eurovision 2020 (Αποκλειστικό)

ΔΕΝ είναι το “Της Καρδιάς Μου Ο Χορός” το τραγούδι που πρότεινε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την Eurovision 2020 (Αποκλειστικό)

Στις 3 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της εκρηκτικής Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον τίτλο “Της Καρδιάς μου ο Χορός” ενώ προτού την επίσημη κυκλοφορία του θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το νέο single της καλλιτέχνιδας σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 28 Ιουνίου.

Το τραγούδι του θα κυκλοφορήσει από την MINOS EMI και συνθέτης του είναι ο γνωστός Doron Medalie (Ισραήλ 2015, 2016, 2018), o Γιάννης Παπαδάκος που έχει σκηνοθετήσει το video clip, η Όλγα Βλαχοπούλου που επιμελήθηκε τους στίχους ενώ την μουσική έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Παντζής. Με όλες αυτές τις προδιαγραφές είμαστε σίγουροι ότι το “Της Καρδιάς μου ο Χορός” μπορεί να αποτελέσει το επόμενο hit του καλοκαιριού.

Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του τραγουδιού δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ώρες άρθρα, που ανέφεραν ότι αυτό είναι το τραγούδι που είχε προτείνει η Ειρήνη στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020. Επειδή εμείς προτιμήσαμε να κάνουμε ρεπορτάζ παρά να μαντέψουμε, το Infe Greece επικοινώνησε με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, η οποία μας ανέφερε, ότι παρόλο που και το καινούριο της τραγούδι είναι του Doron Medalie, δεν είναι αυτό που είχαν προτείνει σε περίπτωση που η Ειρήνη εκπροσωπούσε την χώρα μας στον διαγωνισμό. Από όσο γνωρίζουμε μάλιστα δεν υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε το εν λόγω τραγούδι από την ίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ειρήνη έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision κι ήταν ανάμεσα και στις προτάσεις της ιστοσελίδας μας για καλλιτέχνες που θα θέλατε να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον ερχόμενο διαγωνισμό. Μας χαροποίησε το γεγονός ότι αρκετοί αγκαλιάσατε την υποψηφιότητα και της ίδιας κι είμαστε σίγουροι ότι το όνομά της θα μας απασχολήσει στο μέλλον σε σχέση με τον διαγωνισμό.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω teaser του τραγουδιού:

2 σκέψεις για το “ΔΕΝ είναι το “Της Καρδιάς Μου Ο Χορός” το τραγούδι που πρότεινε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την Eurovision 2020 (Αποκλειστικό)

    1. Δεν είναι αυτό το τραγούδι που υπέβαλε η Ειρήνη. Είχαμε αυτήν την πληροφορία και μας το επιβεβαίωσε κι η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε. Το τραγούδι δεν θα το ακούσουμε από την ίδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.