Πολωνία: Δείτε υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Live-On-Tape

Πολωνία: Δείτε υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Live-On-Tape

Η Πολωνία κατέγραψε την Live-On-Tape εμφάνισή της για την Eurovision το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βαρσοβία.

Η Πολωνία είναι η τελευταία χώρα που κατέγραψε την Live-On-Tape εμφάνισή της για την Eurovision 2022. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης TVP το Σάββατο που μας πέρασε. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων:

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Live-On-Tape, κάθε χώρα μπορεί να κάνει πρόβα για την backup εμφάνιση, όσο διάστημα επιθυμεί. Ωστόσο, μόνο τρεις προσπάθειες σε διάστημα μιας ώρας δίνονται για τα γυρίσματα της εμφάνισης, οι οποίες παρακολουθούνται από την EBU. Η συμμετέχουσα χώρα μπορεί να επιλέξει ποιες από τις τρεις εμφανίσεις, θα είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι Live-On-Tape εμφανίσεις χρησιμοποιούνται σε περίπτωση που μια συμμετέχουσα χώρα δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Τορίνο λόγω του COVID-19. Εάν ένας τραγουδιστής αρρωστήσει πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στην Ιταλία, τότε η EBU θα χρησιμοποιήσει την Live-On-Tape εμφάνιση.

Λίγα Λόγια για τον Ochman

Ο Krystian Ochman γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1999 στο Melrose της Μασαχουσέτης στις Η.Π.Α. από Πολωνούς γονείς. Είναι εγγονός του Πολωνού τενόρου Wiesław Ochman. Είναι διπλός υπήκοος της Πολωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 2020, ο Krystian πέρασε από οντισιόν για την ενδέκατη σεζόν του The Voice of Poland. Coach του στο σόου ήταν ο Michał Szpak, ο οποίος εκπροσώπησε την Πολωνία στη Eurovision 2016. Κέρδισε το σόου και λίγο αργότερα και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του single «Światłocienie» (Φως και σκιές). Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Ochman» κυκλοφόρησε το 2021.

Ο Krystian επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2022 μετά τη νίκη του Tu bije serce Europy! Wybieramy hit na Eurowizję. Προκρίθηκε στο superfinal και εκεί έλαβε το 51% των συνολικών ψήφων.

Ο Krystian θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 12 Μαΐου.

Μία σκέψη στο “Πολωνία: Δείτε υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Live-On-Tape

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.