Κροατία: Η Mia Dimšić ερμηνεύει την Κροατική εκδοχή του “Guilty Pleasure”

Κροατία: Η Mia Dimšić ερμηνεύει την Κροατική εκδοχή του “Guilty Pleasure”

Η Mia Dimšić, εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2022, ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά την Κροατική εκδοχή του «Guilty Pleasure», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό. Η εμφάνιση της παρουσιάστηκε αυτή την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των βραβείων Večernjakova ruža όπου συμμετείχε ως καλεσμένη.

Η Mia είναι 29 ετών και είναι από το Osijek. Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2014, συνεργαζόμενη με το folk συγκρότημα Džentlmeni στη βορειοαμερικανική περιοδεία τους, κυκλοφορώντας το πρώτο της σινγκλ, «Budi mi blizu» το 2015, ακολουθούμενο από άλλα όπως οι επιτυχίες «Bezimeni» και «Sunce, oblak, vjetar» και τρία άλμπουμ. Το πρώτο από αυτά τα άλμπουμ, «Život nije siv», που κυκλοφόρησε το 2017, έλαβε την πιστοποίηση χρυσού στην Κροατία. Έχει επίσης λάβει πολλά μουσικά βραβεία για τη μουσική της δουλειά. Η τραγουδίστρια ήταν η νικήτρια με το κομμάτι “Guilty Pleasure” του εθνικού τελικού της Κροατίας, Dora 2022, λαμβάνοντας την κορυφαία βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και από το κοινό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.