Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Σουηδίας και της Αυστρίας

Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Σουηδίας και της Αυστρίας

Επόμενος που ανεβαίνει στη σκηνή για την δεύτερη τεχνική του πρόβα, είναι ο John Lundvik από την Σουηδία. Η παρουσίαση ξεκινάει σε μια σκοτεινή σκηνή, ενώ το μόνο που φωτίζεται είναι το πρόσωπο του τραγουδιστή καθώς ξεκινάει να τραγουδά. Στη συνέχεια βλέπουμε πίσω του μια κατασκευή με μικρούς προβολείς που αναβοσβήνουν ανάλογα με τον ρυθμό του τραγουδιού. Ο John είναι ντυμένος στα μαύρα, ενώ οι γυναίκες των φωνητικών φορούν μαύρα ρούχα καλυμμένα με λαμπερές πέτρες. Μέχρι το μισό τραγούδι περίπου βλέπουμε τον John να τραγουδά μόνος, ενώ στη συνέχεια τον πλησιάζουν οι καλλιτέχνες των φωνητικών και τραγουδούν όλοι μαζί. Η σκηνή φωτίζεται με μπλε και κίτρινους προβολείς. Μια εξαιρετική πρόβα για την Σουηδία.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα της Σουηδίας

Συνεχίζουμε με την δεύτερη τεχνική πρόβα της Αυστρίας και την Paenda. Το τραγούδι ξεκινάει με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει καθιστή, φορώντας μαύρα ρούχα. Το φόντο σε λευκό και μαύρο, με λευκά φώτα σε μια σειρά από στενές κολώνες γύρω της, που φαίνονται σαν μεγάλα ραβδιά. Φωνητικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δείτε το Video από τη δεύτερη πρόβα της Αυστρίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.