Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ρουμανίας και της Δανίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ρουμανίας και της Δανίας

Επιστρέφουμε μετά το διάλειμμα με την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ρουμανίας και της Ester Peony. Στη σκηνή βλέπουμε την τραγουδίστρια καθισμένη σε μια κόκκινη πολυθρόνα ντυμένη στα μαύρα, 2 χορευτές, 1 κιθαρίστα και 2 κοπέλες στα φωνητικά. Το φόντο είναι μπλε απεικονίζοντας ένα ρολόι και κολόνες. Στη συνέχεια μετατρέπεται σε κόκκινο, ενώ στο φινάλε βλέπουμε να εμφανίζονται λουλούδια.  Κατά την διάρκεια του τραγουδιού παρατηρούμε αρκετά μακρινά πλάνα αλλά και κάποια κοντινά στην τραγουδίστρια. Ούτε σε αυτή την πρόβα είδαμε αλλαγές σε σχέση με την πρώτη.

Δείτε το video από την δεύτερη πρόβα της Ρουμανίας

Και περνάμε στην επόμενη χώρα που είναι η Δανία με την Leonora. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη σκηνή μαζί με ακόμα 4 άτομα. Ξεκινάει να τραγουδά περπατώντας στη σκηνή, ενώ στη συνέχεια ανεβαίνει στην τεράστια κατασκευή που υπάρχει εκεί, όπου είναι ήδη καθισμένες οι 2 κοπέλες των φωνητικών. Έπειτα ανεβαίνουν μαζί τους ακόμα 2 αγόρια. Όλοι τώρα κάνουν κινήσεις στα δεξιά και αριστερά, ανάλογα με τον ρυθμό του κομματιού, ενώ στο φόντο υπάρχει ένας μπλε ουρανός με σύννεφα.

Δείτε το Video από τη δεύτερη πρόβα της Δανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.