Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ρωσίας και της Αλβανίας

Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ρωσίας και της Αλβανίας

Ο Sergey Lazarev έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση με την πρόβα του. Ντυμένος στα λευκά ερμήνευσε το τραγούδι του συνοδευόμενος επί σκηνής από 8 καθρέπτες, εκ των οποίων οι 3 στην πραγματικότητα είναι κουτιά, τοποθετημένους σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να δείχνουν την αντανάκλαση του από διαφορετική οπτική γωνία. Οι LED οθόνες απεικονίζουν έναν βροχερό ουρανό με αρκετούς κεραυνούς.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=ZA1oAQPoOvQ

Δείτε παρακάτω το Video από τη δεύτερη πρόβα της Ρωσίας

https://youtu.be/4kk-tv3Zzk4

Στην συνέχεια η Jonida Maliqi από την Αλβανία είναι η τελευταία καλλιτέχνης που πραγματοποιεί την δεύτερη της τεχνική πρόβα πριν το μεσημεριανό διάλλειμα. Η Jonida εμφανίζεται επί σκηνής με ένα μαύρο φόρεμα με χρυσά κεντήματα. Στο background επικρατεί το κόκκινο χρώμα, στην σκηνή υπάρχει από την αρχή μια κυκλική φωτιά, η οποία μετά από τις κατάλληλες λήψεις μοιάζει με φλεγόμενο ήλιο. Για την δεύτερη της τεχνική πρόβα η Jonida αφαίρεσε τον αετό που ήταν βασικό στοιχείο της πρώτης πρόβας.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα της Αλβανίας

https://youtu.be/P0lToVjUzDM

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.