Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ιρλανδίας και Μολδαβίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ιρλανδίας και Μολδαβίας

Συνεχίζονται οι δεύτερες τεχνικές πρόβες στο Expo Tel Aviv με τις δύο εναπομείνασες από τον πρώτο ημιτελικό χώρες (Ελλάδα – Σαν Μαρίνο) και τις πρώτες από τον 2ο ημιτελικό ενώ την ημέρα θα κλείσουν οι πρώτες πρόβες των Big 5 και της διοργανώτριας χώρας.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Επόμενη στην σκηνή για την δεύτερη πρόβα της είναι η Ιρλανδία και η εκπρόσωπος της Sarah McTernan  και το τραγούδι “22“.

Η Sarah McTernan εμφανίζεται  και πάλι επι σκηνής με ένα κόκκινο φόρεμα όπως στην πρώτη πρόβα, ενώ οι δύο χορεύτριες που την συνοδεύουν είναι ντυμένες στα ροζ.

Η όλη σκηνοθεσία παραπέμπει στην  δεκαετία του ’50 με κόμικ και περιστρεφόμενες καρδιές  που πορβάλλονται στις οθόνες LED, ενώ παντού εμφανίζεται ο αριθμός 22.

Κάποια στιγμή η χορεύτριες φέρνουν μια πλατφόρμα επι σκηνής που θυμίζει τραπέζι δείπνου, πάνω στο οποίο η Sarah ξαπλώνει. Η ερμηνεία είναι φωνητικά καλή και γενικά η Ιρλανδή καλλιτέχνης εμφανίζεται ακόμα πιο άνετη στην σκηνή.

Δείτε παρακάτω το video από τη δεύτερη πρόβα της Ιρλανδίας

Μολδαβία

Μετά την Ιρλανδία ακολουθεί  η εκπρόσωπος της Μολδαβίας, Anna Odobescu για την δεύτερη πρόβα του τραγουδιού “Stay”

Η παρουσίαση ξεκινάει, όπως και στη πρώτη πρόβα, σε μαύρο φόντο που καλύπτεται από άμμο, ενώ μια καλλιτέχνης κάνει σχέδια πάνω σ’ αυτή. Στην συνέχεια το φόντο γίνεται λευκό με σκοτεινές ρωγμές. Στη συνέχεια σχηματίζεται η λέξη Stay με μεγάλα γράμματα στα δεξιά.

Η τραγουδίστρια είναι ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα, ενώ στη σκηνή υπάρχει ακόμα μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα, αυτή που σχεδιάζει πάνω στην άμμο.

Τα προβλήματα ήχου της πρώτης πρόβας φαίνεται να έχουν λυθεί και η καλλιτέχνης ερμηνεύει το κομμάτι της φωνητικά άρτια.

Δείτε παρακάτω το video από την δεύτερη πρόβα της Μολδαβίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.