Δείτε μέρος της χορογραφίας του This Is Love

Δείτε μέρος της χορογραφίας του This Is Love

5 και σήμερα για να ανάψουν τα φώτα στο International Exhibition Centre του Κιέβου, και ενώ όλες οι αποστολές ετοιμάζουν σιγά σιγά τις αποσκευές τους, οι τεχνικές πρόβες (προσομοίωση της εμφάνισης της κάθε συμμετοχής) στο Κίεβο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όλες οι αποστολές, ανάμεσα τους και η Ελληνική, έχουν στείλει το πλήρες στήσιμο και παρουσίαση επί σκηνής για τα live show. Έτσι, οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, μίας και την Κυριακή που θα αρχίσουν οι επίσημες πρόβες, θα πρέπει όλα να είναι έτοιμα, σκηνοθεσία, ήχος, φώτα, στήσιμο και πλάνα για την κάθε αποστολή.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από  πλάνα από τις πρόβες διαφόρων χωρών, όπως της Πορτογαλίας, της Μολδαβίας, της Σουηδία αλλά και της Ελλάδας!!! Στο 3:14 μπορείτε να πάρετε μία πολύ μικρή (και πρόχειρη)  γεύση από το στήσιμο της Ελληνικής συμμετοχής και από το τι έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Υπομονή λοιπόν, μέχρι την Δευτέρα 1 Μαΐου, οπότε και η Demy θα βρεθεί στην σκηνή του IEC για την πρώτη της πρόβα.

2 σκέψεις για το “Δείτε μέρος της χορογραφίας του This Is Love

  1. Τι απίστευτη έμπνευση είναι αυτή;Δεν ξανάγινε ποτέ στην σκηνή της eurovision.2 χορευτές σχηματίζουν μια καρδιά στο φινάλε του τραγουδιού!Πάμε για πολύ avant-garde παρουσίαση….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.