Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021, “DMGP”

Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021, “DMGP”

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Δανίας DR, δημοσίευσε τα 8 τραγούδια που θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2021, Dansk Melodi Grand Prix (DMGP).

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι μικρότερος σε σχέση με τις άλλες χρονιές, καθώς μόνο 8 καλλιτέχνες (ή καλλιτεχνική σχήματα) θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Δανία στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision. Τα υποψήφια τραγούδια μεταδόθηκαν για πρώτη φορά σήμερα από τους Δανέζικους ραδιοφωνικούς σταθμούς P3 Buffeten, Formiddag på 4’eren και P4, ενώ στη συνέχεια αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Δανέζικης τηλεόρασης.

Οι 8 υποψήφιοι του εθνικού τελικού, είναι οι εξής:

Ο Mike Tramp δεν είναι άλλος από τον Michael Trempenau, δηλαδή τον τραγουδιστή των Mabel (Δανία 1978). Αυτό κι αν είναι comeback!

Το DMGP θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου, με οικοδεσπότες τους Tina Müller και Martin Brygmann και με τη παρουσία ζωντανής ορχήστρας. Και φέτος, το σόου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού, ωστόσο οι διοργανωτές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το Zoom ώστε να υπάρξει ένα εικονικό κοινό.

Μία σκέψη στο “Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021, “DMGP”

  1. Καημό το’ χω να με ενθουσιάσει μια φορά ένα τραγούδι από τον εθνικό τελικό της Δανίας.
    Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να στείλουν καμιά Eivor ή κανέναν Heidrik! Τέλος πάντων…
    Ξεχωρίζω τα: Øve os på hinanden, Silver Bullet. Και ίσως το Står lige her.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.