Γνωρίστε τη συμμετοχή της Ισπανίας “Do It For Your Lover – Ψηφίστε στο poll!

Γνωρίστε τη συμμετοχή της Ισπανίας “Do It For Your Lover – Ψηφίστε στο poll!

Την Ισπανία φέτος θα εκπροσωπήσει ο 21 ετών Manel Navarro Quesada. Αν κ η επιλογή του έγινε εν μέσω αντιδράσεων, μιας και είχαμε και αντιδράσεις μέχρι και από το κοινοβούλιο της Ισπανίας, ο Manel θα ταξιδέψει εν τέλη στην Ουκρανική πρωτεύουσα.

Ο Manel έγινε γνωστός το 2014, όταν κέρδισε την 2η έκδοση ενός περιφεριακού διαγωνισμού στην Ισπανία, το Catalunya Teen Star, με μία ακουστική έκδοση του “Hold On, We’re Going Home” του Drake. Μετά την νίκη του, υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία TeenStarRecords και κυκλοφόρησε το πρώτο του single Brand New Day. Το 2015 μετακομίζει δισκογραφικά στην Sony Music Spain και κυκλοφορεί το πρωτο του single με την εταιρία, Candle, το οποί φτάνει μέχρι το νούμερο 2 στο Spotify Viral 50 chart της Ισπανίας.

Η Ισπανία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 1961 και έχει στεφτεί νικήτρια 2 φορές, το 1968 και το 1969. Από το 2004 και μετά, η Ισπανία δεν έχει καταφέρει να βρεθεί μέσα στην πρώτη 5αδα του διαγωνισμού, με καλύτερη θέση την 10η (2004, 2012 και 2014). Πέρσι την Ισπανία εκπροσώπησε η Barei, η οποία παρά το μεγάλο promotion, δεν κατάφερε να βρεθεί πιο ψηλά από την 22η θέση.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την φετινή συμμετοχή της Ισπανίας, η οποία ως μέλος των Big-5, θα συμμετάσχει απευθείας στον Μεγάλο Τελικό της 13ης Μαΐου.

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Greece

Αργυρίου Γιάννης: 2

Πετράκη Αναστασία: 5

Κωστίκας Γιάννης: 1

Ματάμης Αποστόλης: 2

Φαρμάκας Δημήτρης: 3

Μαντζίλας Δημήτρης: 1

Χαρπαντίδης Στέφανος: 1

Σιακαντάρης Σπύρος: 4

Νταντάλιας Άγγελος: 5

Τσεκούρας Γιώργος: 4

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 1

Κορυπάς Αντρέας: 1

Μ.Ο.: 2,5

Μία σκέψη στο “Γνωρίστε τη συμμετοχή της Ισπανίας “Do It For Your Lover – Ψηφίστε στο poll!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.