Γνωρίστε τη συμμετοχή της Γερμανίας «Perfect Life» – Ψηφίστε στο poll!

Γνωρίστε τη συμμετοχή της Γερμανίας «Perfect Life» – Ψηφίστε στο poll!

Μετά από πολλές auditions, στις οποίες συμμετείχαν σχεδόν 2500 υποψήφιοι καλλιτέχνες, η δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας NRD, κατέληξε στους 5 finalists που διαγωνίσθηκαν στον εθνικό τελικό της χώρας Unser Song 2017. Έπειτα από τέσσερις γύρους ψηφοφορίας, όπου ψήφιζε μόνο το κοινό, νικήτρια αναδείχτηκε η Levina με το τραγούδι “Perfect Life”.

Η 25χρονη Levina (Isabella Lueen) είναι Γερμανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια. Στα 9 της κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό της χώρας της Jugend Musiziert, ενώ στην ηλικία των 12 ξεκίνησε να γράφει τα δικά της τραγούδια. Έχει σπουδάσει τραγούδι και σύνθεση στο Λονδίνο και στη συνέχεια βραβεύτηκε ως “Best Vocal Performer”. Σήμερα η Levina ζει και εργάζεται στο Βερολίνο και το Λονδίνο.

Δημιουργοί του τραγουδιού “Perfect Life”, που θα μας παρουσιάσει η Levina στο Κίεβο, είναι οι Αμερικάνοι Lindsey RayLindy Robbins (όπου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Demi Lovato, ο Jason Derulo, ο David Guetta και άλλους) και Dave Bassett.

Η Γερμανία που συμμετέχει στην Eurovision από την πρώτη της διοργάνωση το 1956, είναι μια εκ των Big-5 και έτσι κάθε χρόνο βρίσκεται στον τελικό χωρίς να περνάει από την διαδικασία των ημιτελικών. ‘Εχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην Eurovision δύο φορές: το 1982 με την Nicole και το “Ein bißchen Frieden” και το 2010 με την Lena και το “Satelite”.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Γερμανίας για τη φετινή Eurovision, “Perfect Life”:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Greece

Αργυρίου Γιάννης: 6

Πετράκη Αναστασία: 6

Κωστίκας Γιάννης: 2

Ματάμης Αποστόλης: 3

Φαρμάκας Δημήτρης: 1

Μαντζίλας Δημήτρης: 1

Χαρπαντίδης Στέφανος: 4

Σιακαντάρης Σπύρος: 4

Νταντάλιας Άγγελος: 6

Τσεκούρας Γιώργος: 3

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 3

Κορυπάς Αντρέας: 1

Μ.Ο.: 3,33

Μία σκέψη στο “Γνωρίστε τη συμμετοχή της Γερμανίας «Perfect Life» – Ψηφίστε στο poll!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.