Γνωρίστε τη συμμετοχή της Αυστραλίας «Don’t Come Easy» – Ψηφίστε στο poll!

Γνωρίστε τη συμμετοχή της Αυστραλίας «Don’t Come Easy» – Ψηφίστε στο poll!

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS, επέλεξε με απευθείας ανάθεση να στείλει στη Eurovision 2017 τον 17χρονο Isaiah με το τραγούδι “Don’t Come Easy”.

Ο Isaiah Firebrace είναι Αυστραλός τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του μόλις πέρυσι, μετά από τη νίκη του στον όγδοο κύκλο του X Factor της χώρας του. Το πρώτο του single “It’s Gotta Be You“, έγινε μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στο Νο 26 των charts της Αυστραλίας, και όχι μόνο, αφού φιγούραρε και σε charts άλλων χωρών όπως της Δανίας, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Σουηδίας. Το δεύτερο single του, όπου είναι και η συμμετοχή του για τον φετινό διαγωνισμό, κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου.

Συντελεστές του τραγουδιού “Don’t Come Easy”, που θα μας παρουσιάσει ο Isaiah τον Μάιο στο Κίεβο, είναι οι DNA (David Musumeci & Anthony Egizii) – όπου έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας όπως τους Geri Halliwell, Ricky Martin, The Veronicas, Guy Sebastian, The Saturdays, Jessica Mauboy, Timomatic, Shannon Noll, Samantha Jade, Delta Goodrem και άλλους – και ο Michael Angelo.

Η Αυστραλία συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εδώ και τρία χρόνια. Το 2015 προσκλήθηκε να λάβει μέρος για πρώτη φορά σαν καλεσμένη χώρα. Η συμμετοχή της όμως στη συνέχεια έγινε μόνιμη. Καλύτερη θέση της χώρας είναι η δεύτερη από την περσινή διοργάνωση που εκπροσωπήθηκε από την Dami Im και το τραγούδι “Sound Of Silence”.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη φετινή συμμετοχή Αυστραλίας “Don’t Come Easy”:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Greece

Αργυρίου Γιάννης: 7

Πετράκη Αναστασία: 8

Κωστίκας Γιάννης: 6

Ματάμης Αποστόλης: 7

Φαρμάκας Δημήτρης: 7

Μαντζίλας Δημήτρης: 6

Χαρπαντίδης Στέφανος: 5

Σιακαντάρης Σπύρος: 5

Νταντάλιας Άγγελος: 8

Τσεκούρας Γιώργος: 7

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 6

Κορυπάς Αντρέας: 8

Μ.Ο.: 6,66

 

Μία σκέψη στο “Γνωρίστε τη συμμετοχή της Αυστραλίας «Don’t Come Easy» – Ψηφίστε στο poll!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.