Γνωρίστε την συμμετοχή της Ρωσίας «Flame is Burning» – Ψηφίστε στο poll

Γνωρίστε την συμμετοχή της Ρωσίας «Flame is Burning» – Ψηφίστε στο poll

Η Ρωσία είναι το μεγάλο ερωτηματικό και μήλον της έριδος της φετινής διοργάνωσης. Αν και η καλλιτέχνης και το τραγούδι έχουν επιλεγεί , η Yuliya Olegovna Samoylova  με το τραγούδι της Flame is Burning, κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά η χώρα θα λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό, μιας και υπάρχει απαγόρευση εισόδου στη Yuliya από τις ουκρανικές Αρχές. Το τραγούδι της είναι σε σύνθεση των Leonid Gutkin, Netta Nimrodi, Arie Burshtein.

H Yuliya  διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία, και από την ηλικία των 13 ετών μετακινείται με την χρήση αμαξιδίου. Παρόλα αυτά το πρόβλημα υγείας της δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη που όπως λέει την κράτησε στη ζωή, την μουσική.

Τις πρώτες της εμφανίσεις τις έκανε σε ένα restaurant στην γενέτειρα της, στην Ukhta της Ρωσίας. Το 2008 ίδρυσε το συγκρότημα TerraNova, με το οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2010, όπου έπαιζαν εναλλακτική μουσική.  Το 2013, πήρε μέρος στο Faκtor A, μία ρώσικη εκδοχή του Χ Factor, όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό και κατέλαβε την 2η θέση. Η κορυφαία στιγμή της καριέρας της ήρθε το 2014, όταν και τραγούδησε στην τελετή έναρξης των χειμερινών Παραολυμπιακών αγώνων του Sochi. To 2015 συμμετείχε σε συναυλία στην περιοχή της Κριμαίας, κάτι που μέχρι και αυτή τη στιγμή της απαγορεύει την είσοδο στη χώρα της Ουκρανίας (3ετής αποκλεισμός) μιας και σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, επισκέφτηκε την περιοχή χωρίς την άδεια των Ουκρανικών αρχών. Εκτός από τις μουσικές σπουδές της, η Yuliya έχει παρακολουθήσει και σπουδές στο Modern Humanitarian Academy στο τμήμα Ψυχολογίας.

H Ρωσία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 1994 και έχει μία νίκη το 2008 με τον Dima Bilan, ενώ και τέσσερις φορές έχει κατακτήσει την 2η θέση (2000, 2006,2012 και 2015). Η Ρωσία είναι μία από τις χώρες η οποία από το 2004 που θεσπίστηκε ο θεσμός των ημιτελικών δεν έχει μείνει ποτέ εκτός του Μεγάλου Τελικού. Το 2016 στην Στοκχόλμη, την χώρα εκπροσώπησε ο Sergey Vyacheslavovich Lazarev με το τραγούδι του You are the only one, και παρότι ήταν το μεγάλο φαβορί στα γραφεία στοιχημάτων και ήρθε πρώτο σε ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού (televoting) περιορίστηκε τελικά στην 3η θέση.

Δείτε εδώ την φετινή συμμετοχή της Ρωσίας, Flame is Burning:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του InfeGreece:

Αργυρίου Γιάννης: 4

Πετράκη Αναστασία: 6

Κωστίκας Γιάννης: 4

Ματάμης Αποστόλης: 5

Φαρμάκας Δημήτρης: 2

Μαντζίλας Δημήτρης: 10

Χαρπαντίδης Στέφανος:7

Σιακαντάρης Σπύρος: 6

Νταντάλιας Άγγελος: 4

Τσεκούρας Γιώργος: 5

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 10

Κορυπάς Αντρέας: 5

Τιγκράν Σαρκισιάν: 9

Μ.Ο.: 5,92

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.