Γιουροβίζιον Πάρτυ στη Λετονία

Γιουροβίζιον Πάρτυ στη Λετονία

Μετά από την “αρπαχτή” του Λονδίνου, που έφερε τον βαρύγδουπο τίτλο “Eurovision Greatest Hits” και όπου ξεχασμένοι καλλιτέχνες έκαναν ένα “εξτραδάκι”, μπας και θυμηθεί κανείς την ύπαρξή τους, ακολουθεί το “Eurovision pre party Riga”, στην πρωτεύουσα της Λετονίας, με θέμα -τι άλλο;- τα 60 χρόνια του διαγωνισμού. Θα τραγουδήσουν κάποιοι φετινοί καλλιτέχνες  (Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Λιθουανίας, Γεωργίας, Πολωνίας, Μολδαβίας, Αζερμπαϊτζάν και φυσικά Λετονίας), ενώ special guest star θα είναι τρεις γιουρονικητές (Marie N-LAT 02, Eldars Gasimovs-AZE 11, Alexander Rybak-NOR 09), εκ των οποίων οι δύο είναι Λετονοί, καθώς και η Zlata Ognevic (UKR 13).

Τι παρατηρώ; μια μικρή “Ανατολικοβίζιον” (εξαιρείται η Ελβετία, της οποίας η αοιδός, Melanie Rene, κατάγεται από τον εξωτικό Μαυρίκιο και το Ηνωμένο Βασίλειο-μια μικρή έκπληξη που δεν είχε ανακοινωθεί από πριν), έτσι για σύσφιξη των σχέσεων (και των ανταλλαγών βαθμών, κυρίως με το Αζερμπαϊτζάν), αλλά και την περίεργη απουσία της γειτόνισσας Εσθονίας. Φαίνεται συνειδητοποίησαν πως το Λετονικό τραγούδι κινδυνεύει με μεγάλο πάτο και κάνουν ό, τι μπορούν μήπως και τον αποφύγουν

3 σκέψεις για το “Γιουροβίζιον Πάρτυ στη Λετονία

  1. Εγώ πληροφορήθηκα για το Ηνωμένο Βασίλειο από το βίντεο που ανέβασε το κανάλι της eurovision με τις πρόβες των χω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.