Ιταλία: Η Eurovision version του Grande Amore

Ιταλία: Η Eurovision version του Grande Amore

Μετά από μια -ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη- πρωταπριλιάτικη φάρσα, αποκαλύφθηκε επιτέλους η πραγματική τελική βερσιόν του τραγουδιού της Ιταλίας. Η συντόμευση έγινε, διότι το τραγούδι, όπως εμφανίστηκε στο San Remo ξεπερνούσε τα 3 λεπτά που είναι το όριο των συμμετοχών στη Γιουροβίζιον. Όπως είναι γνωστό, τα γραφεία στοιχημάτων και οι φαν φέρνουν την Ιταλία στην πρώτη θέση. Κατά την ταπεινή μας άποψη, εάν θέλει η RAI το βραβείο, θα το πάρει άνετα. Το θέλει όμως; Θα φανεί σύντομα.

Τα τρία ταλαντούχα παιδιά, δηλαδή οι τενόροι Piero Barone και Ignazio Boschetto και ο βαρύτονος Gianluca Ginoble εμφανίζονται ως καλλιτεχνικό τρίο ήδη από το 2009 και θεωρούνται η σύγχρονη απάντηση στους “Τρεις Τενόρους” (Luciano Pavarotti, Placido Domingo και Jose Carreras), γι’ αυτό αρχικά ονομάστηκαν “I Tre Tenorini” (= Οι τρεις μικροί τενόροι). Εν συνεχεία, πήραν νέο όνομα, “The Tryo”, για να καταλήξουν στο “Il Volo” (= Η πτήση). Όσο για το εν λόγω τραγούδι; Έγινε ήδη πλατινένιο στην Ιταλία.

https://www.youtube.com/watch?v=SXjMFT1w8Qg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.