Ο Σάκης Ρουβάς, το X Factor και η Eurovision!

Ο Σάκης Ρουβάς, το X Factor και η Eurovision!

Ο Σάκης Ρουβάς το ανακοίνωσε!
Επιστρέφει στο “X Factor”, το παιχνίδι ανεύρευσης ταλέντων στη μουσική που τον “καθιέρωσε” ως παρουσιαστή στο παρελθόν, μιας που το βάφτισμα του πυρός το είχε πάρει με την παρουσίαση της 51ης Eurovision στην Αθήνα στο πλευρό της Μαρίας Menunos.
Το show αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και ήδη στο κανάλι που θα το φιλοξενήσει έχουν δεχθεί έως τώρα κάποιες χιλιάδες αιτήσεις με συμμετοχές.
Ο καλλιτέχνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ανάρτησε φωτογραφία του απο την παρουσίαση που έκανε στο παρελθόν-σε άλλο κανάλι του ιδίου παιχνιδιού -με την λεζάντα : “Ερχεταιιιιι!!”
Στην κριτική επιτροπή όπως έχει κυκλοφορήσει θα δούμε τους Γιώργο Θεοφάνους,Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα, Θοδωρή Μαραντίνη,με guests ανα καιρούς -μένει αυτό να επιβεβαιωθεί-τους Δ.Λιγνάνδη-Γ.Λεβέντη ενώ τα backstages της εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ θα αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή. Το παιχνίδι σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί έχει “ανανεωθεί” και περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές από το παρελθόν.
Να θυμίσουμε πως στο πρώτο παιχνίδι (X Factor 1) νικητής ήταν ο μετ έπειτα εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision το 2011 Λούκας Γιώρκας, ο οποίος κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.
Στην ίδια σεζόν συμμετείχαν και άλλοι εμπλεκόμενοι με το διαγωνισμό (Τριμητόνιο-Κόκκινα Χαλιά/Προκριματικά Ελλάδας 2011,Νικόλας Μεταξάς/Κύπρος).
Στο X Factor 2 πήρε μέρος η “επόμενη” εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision Ελευθερία Ελευθερίου (Ελλάδα/2012) καθώς και η ΄Ηβη Αδάμου η μετέπειτα εκπρόσωπος της Κύπρου το 2012,όπως επίσης και ο καλλιτέχνης Hovig Demirjian(Κύπρος/προκριματικά).
Στο τελευταίο κύκλο τον Νο 3 είχε συμμετοχή και η μετ έπειτα υποψήφια στα προκριματικά της χώρας μας για την εκπροσώπηση μας στη Eurovision του 2011 Νίκη Πόντε.
Φύγαμε για X FACTOR 4 !
Έτοιμοίίιίίίίίίί….?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.