Γερμανία: Οι Sisters νικήτριες του Unser Lied für Israel και πάνε Τελ Αβίβ

Γερμανία: Οι Sisters νικήτριες του Unser Lied für Israel και πάνε Τελ Αβίβ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο εθνικός τελικός της Γερμανίας, Unser Lied für Israel, ο οποίος έστεψε νικήτριες τις Sisters με το τραγούδι Sister το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο.

O εθνικός τελικός της Γερμανίας έλαβε χώρα στο Studio Berlin Adlershof, στο Βερολίνο. Κεντρικές παρουσιάστριες του show ήταν η Barbara Schöneberger καθώς επίσης και η Ελληνικής καταγωγής Linda Zervakis, ενώ στο show εμφανίστηκαν ως καλεσμένοι η Lena (Eurovision 2010 – Satelite- 1η θέση, 2011 – Taken by a stranger – 10η θέση) ,o Michael Schulte (Eurovision 2018 – You’ve let me walk alone – 4η θέση), οι Udo Lindenberg feat. Andreas Bourani και οι Revolverheld.

Συνολικά 7 καλλιτέχνες διεκδίκησαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Γερμανία στο Τελ Αβίβ. Οι 7 φιναλίστ εμφανίστηκαν με την ακόλουθη σειρά:

  • Gregor Hägele – Let me go ( στίχοι -μουσική: Gregor Hägele, Jonas Shandel, David Jürgens, Tamara Olorga)

  • Aly Ryan – Wear your love (στίχοι -μουσική: Aly Ryan, Michelle Leonard, Thomas Stengaard, Tamara Olorga)

  • Makeda – The day I loved you most (στίχοι -μουσική: Makeda, Tim Uhlenbrock, Kelvin Jones, Kristine Bogan)

  • BB Thomaz – Demons (στίχοι -μουσική: BB Thomaz, Andrew Tyler, Ricardo Bettiol, Tim Schou)

  • Linus Bruhn – Our city (Μουσική: Linus Bruhn, Dave Roth, Pat Benzner, Serhat Sakin, Simon Reichardt. Στίχοι: Linus Bruhn, Dave Roth, Pat Benzner, Serhat Sakin, Gianna Roth)

  • Lilly Among Clouds – Surprise (Στιχοι: Elisabeth Brüchner, Μουσική: Elisabeth Brüchner, Udo Rinklin)

  • Sisters – Sister (στίχοι -μουσική: Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard)

TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στον φετινό τελικό ο νικητής κρίθηκε κατά 1/3 από την ψήφο του κοινού, 1/3 από μια εικοσαμελή διεθνή επιτροπή και κατά 1/3 από μια ειδική στην Eurovision επιτροπή αποτελούμενη από 100 μέλη.

TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΑΜΕΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ 100ΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Μετά την προσθήκη και της βαθμολογίας του κοινού στην οποία ήρθαν πρώτες, νικήτριες ανακηρύχτηκαν οι Sisters με το τραγούδι Sister

 

5 σκέψεις για το “Γερμανία: Οι Sisters νικήτριες του Unser Lied für Israel και πάνε Τελ Αβίβ

  1. Η πολλοστή απόδειξη ότι η καλύτερη live εμφάνιση και μπορεί να αλλάξει τα πάντα, ακόμα και αν το τραγούδι δεν είναι το πρώτο φαβορί. Προσωπικά ήταν στα 3 που είχα ξεχωρίσει, σε έναν τελικό με καλά τραγούδια, αλλά με μέτριες εμφανίσεις στη σκηνή.

  2. Ενα αξιοπροσεκτο τραγουδι,δυο ομορφες φωνες και ενα επιβλητικο στησιμο.Οι Γερμανοι δεν μας εχουν συνηθισει σε τοσο προσεγμενες εμφανισεις και αυτο ισως τους φερει πολυ κοντα στην πηγη ειδικα φετος

  3. Το αγαπημένο μου, σαν μουσικό άκουσμα, ήταν το Surprise εννοείται. Η LAC βέβαια είχε τα θεματάκια της, ιδίως στις ψηλές.

    Το Sister, είναι ένα κομμάτι από αυτά που συνήθως δε μου αρέσουν. Παρόλα αυτά, δε με χαλάει. Την ξανθιά όμως από το ντουέτο τη λες και άφωνη.

    Καλή επιτυχία.

  4. Αν και το τραγούδι δεν με χαλάει, δεν μου αρέσει καθόλου που γυρνάνε η μία γύρω από την άλλη όπως και όλη η υπερβολή που βγάζουν.

  5. Επίσης το βρίσκω λίγο αστείο ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αδελφές 😛 Μου αρέσει όμως το ρεφρέν και η γέφυρα πριν το ρεφρέν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.