Γερμανία: Με τον Jendrik Sigwart στο Ρότερνταμ!

Γερμανία: Με τον Jendrik Sigwart στο Ρότερνταμ!

Η Γερμανία έγινε η τρίτη χώρα από της Big-5, μετά την Ισπανία και την Γαλλία, που επέλεξε τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2021. Πρόκειται για τον Jendrik Sigwart, ένας 26χρονος ερμηνευτής, συνθέτης αλλά και ηθοποιός, από το Αμβούργο.

Ο Jendrik Sigwart επιλέχθηκε μέσω εσωτερικής διαδικασία επιλογής από δύο ανεξάρτητες μεταξύ τους επιτροπές. Η Γερμανική τηλεόραση επέλεξε τον εκπρόσωπο της και φέτος εσωτερικά μετά την άρνηση του Ben Dolic να επιστρέψει στον διαγωνισμό. Η φετινή Γερμανική συμμετοχή θα αποκαλυφθεί στις 25 Φεβρουαρίου στις 18:50.

Οι δηλώσεις του  Jendrik Sigwart

Μετά την ανακοίνωση της επιλογής του, ο Jendrik Sigwart δήλωσε ενθουσιασμένος τα παρακάτω: Ανυπομονώ πραγματικά να τραγουδήσω για την Γερμανία στο διαγωνισμό. Πραγματικά πηγαίνω στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φοβερο!

Η Γερμανία στην Eurovision 2020

H Γερμανία στον διαγωνισμό της Eurovision 2020 μέσω της ίδιας διαδικασίας, επέλεξε για εκπρόσωπο της τον 21χρονο Ben Dolic με το τραγούδι Violent Thing. O  Ben Dolic αρνήθηκε να επιστρέψει στον διαγωνισμό καθώς όπως δήλωσε η καριέρα του πλέον έχει πάρει διαφορετικό δρόμο.

Μία σκέψη στο “Γερμανία: Με τον Jendrik Sigwart στο Ρότερνταμ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.