Γερμανία: Με τον Ben Dolic και το “Violent Thing” στην Εurovision!

Γερμανία: Με τον Ben Dolic και το “Violent Thing” στην Εurovision!

Ενώ το τραγούδι θα κυκλοφορούσε σήμερα στην εκπομπή Unser Lied für Rotterdam στις 22:30 ώρα Ελλάδας με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger, τελικά αποκαλύφθηκε νωρίτερα από την δημοσιά τηλεόραση πριν από μερικά λεπτά.

Δύο επιτροπές επέλεξαν την συμμετοχή της Γερμανίας, ένα πάνελ με επιλεγμένους φαν της Eurovision (50%) και μια κριτική επιτροπή 20 διεθνών ειδικών που έχουν εκπροσωπήσει παλαιότερα τη χώρα τους σε κριτική επιτροπή της Eurovision (50%). Οι επιτροπές βαθμολόγησαν ορισμένους καλλιτέχνες, και έτσι αποφάσισαν ότι ο καταλληλότερος είναι ο Ben Dolic με το τραγούδι Violent Thing.

Λίγα λόγια για τον Ben Dolic:

Ο Benjamin Dolic (Ben Dolic) γεννήθηκε στην Σλοβενία στις 4 Μαΐου 1997 και είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός. Στην ηλικία των 12 ετών, ο Benjamin συμμετείχε στο τηλεοπτικό show “Slovenia Got Talent” και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Μέτα την ηλικία των 15 ετών, ο Benjamin έγινε μέλος ενός σλοβένικου συγκροτήματος Rap / Pop με το όνομα D Base. To συγκρότημα κυκλοφόρησε τρία singles και συμμετείχαν στην εθνική επιλογή της Σλοβενίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016 (EMA).  Στην ηλικία των 18 χρόνων ο Benjamin μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ελβετία, για να εξελίξει τις φωνητικές δυνατότητες. Στις αρχές του 2018, ο Benjamin συμμετείχε στο «The Voice of Germany» όπου κατέληξε στην 2η θέση με την ομάδα Yvonne Catterfeld. Λίγο αργότερα, ο Benjamin συμμετείχε «The Voice Of Germany Live In Concert Tour», πραγματοποιώντας 20 διαφορετικές συναυλίες σε όλη τη Γερμανία και την Αυστρία.

Πηγή φωτογραφίας: NDR

2 σκέψεις για το “Γερμανία: Με τον Ben Dolic και το “Violent Thing” στην Εurovision!

  1. Καλο και συγχρονο! Στην αρχή νομιζα οτι τραγουδα κοπελα!!!!

    Θυμίζει απο απο Μπρουνο Μαρζ και Τιμπερλεηκ στο στυλ και ήχο το τραγούδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.