Γερμανία: Δεν θα συμμετέχει στην Eurovision 2021 ο Ben Dolic

Γερμανία: Δεν θα συμμετέχει στην Eurovision 2021 ο Ben Dolic

Την μη-επιστροφή του στην Eurovision 2021 επιβεβαίωσε o Ben Dolic με μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο νεαρός καλλιτέχνης με καταγωγή από την Σλοβενία, είχε επιλεγεί να  εκπροσωπήσει την Γερμανία Eurovision 2020, η οποία όμως ακυρώθηκε λόγο της πανδημίας του ιού Covid-19. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του καλλιτέχνη από τον λογαριασμό του στο instagram.

Aπόλαυσα κάθε στιγμή του ταξιδιού της Eurovision και εκτιμώ όλους όσους πίστεψαν σε μένα και ήταν εκεί σε κάθε μου βήμα! Αυτό θα είναι πραγματικά ένα κεφάλαιο στη ζωή μου που θα λατρεύω πάντα και θα αναπολώ! Η καριέρα μου έχει πάρει διαφορετική κατεύθυνση! Έχω ωριμάσει πλέον ως καλλιτέχνης και υπάρχουν ακόμη πολλά περισσότερα που θέλω να επιτύχω.

Αποφάσισα να μην συμμετάσχω στην Eurovision το επόμενο έτος! Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση, αλλά η σωστή αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν μαζί μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι και μου δώσατε την αγάπη και την υποστήριξή σας! Και σε αυτόν που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο Ρότερνταμ 2021! Σου εύχομαι από το βάθη της καρδιάς μου τα καλύτερα. Απόλαυσε το ταξίδι!

Ο Ben Dolic είχε επιλεγεί μέσω εσωτερικής επιλογής με την σύνθεση του Boris Milanov και της ομάδας του, Violent Thing. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD για την Eurovision Christian Blenker, o Ben Dolic και ο δημιουργός του Boris Milanov ήθελαν αρχικά να συμμετάσχουν με ένα νέο τραγούδι. Η ARD όμως είχε αποφασίσει να επιλέξει την συμμετοχή της για την Eurovision 2021 με μια νέα διαδικασία εσωτερικής επιλογής προκειμένου να εξεταστούν νέοι καλλιτέχνες. Ας θυμηθούμε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Γερμανία στην Eurovision 2020 ο Ben Dolic.

Πηγή Εικόνας: theeurovisionbible

 

 

Μία σκέψη στο “Γερμανία: Δεν θα συμμετέχει στην Eurovision 2021 ο Ben Dolic

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.