Γερμανία: Απόψε ο τελικός της χώρας “Germany 12 Points”

Γερμανία: Απόψε ο τελικός της χώρας “Germany 12 Points”

Η Γερμανία, έπειτα από 2 χρόνια, αποφάσισε να επιλέξει τη συμμετοχή της για την Eurovision μέσω εθνικού τελικού, και συγκεκριμένα μέσω του Germany 12 Points. Παρουσιάστρια της βραδιάς, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, θα είναι η Barbara Schöneberger.

Συνολικά υποβλήθηκαν 944 αιτήσεις για τον εθνικό τελικό, με μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους σταθμούς Bayern 3, Antenne Brandenburg, Bremen 4, HR 3, MDR Jump, NDR 2, SR 1, SWR 3 και WDR 2, να επιλέγει τους 6 φιναλίστ.

Ακολουθούν οι 6 συμμετοχές του γερμανικού τελικού:

  1. Malik Harris – Rockstars
  2. Maël & Jonas – I Swear To God
  3. Eros Atomus – Alive
  4. Emily Roberts – Soap
  5. Felicia Lu – Anxiety
  6. Nico Suave & Team Liebe – Hallo Welt

Ο νικητής θα αναδειχθεί εξ ολοκλήρου από την ψηφοφορία του κοινού. Το 50% των αποτελεσμάτων θα προέλθει από την ραδιοφωνική ψηφοφορία, που ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί 1 λεπτό πριν την έναρξη του σόου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα προκύψει από την τηλεψηφοφορία κατά τη διάρκεια του τελικού.

Καλεσμένες της βραδιάς θα είναι δύο νικήτριες της Eurovision, η Conchita Wurst (Αυστρία 2014) και η Jamala (Ουκρανία 2016).

Το Germany 12 Points θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.