Σερβία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju ’22

Σερβία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju ’22

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Σερβίας για την Eurovision 2022, Pesma za Evroviziju ’22. Παρουσιαστές του σόου, που θα λάβει χώρα στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης RTS, θα είναι οι Dragana Kosjerina και Jovan Radomir.

Φέτος, η σερβική διαδικασία επιλογής εκπροσώπου αποτελείται από 2 ημιτελικούς (3 και 4 Μαρτίου) και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου, ενώ συνολικά συμμετέχουν 36 υποψήφιοι, οι οποίοι θα διαγωνίζονται ανά 18 στους ημιτελικούς της επιλογής.

Ακολουθούν οι 18 συμμετοχές του δεύτερου ημιτελικού:

  1. Srđan Lazić – Tražim te
  2. Julijana Vincan – Istina i laži
  3. Marko Nikolić – Dođi da te volim
  4. Zoe Kida (Ana Radonjić) – Bejbi
  5. Orkestar Aleksandra Sofronijevića – Anđele moj
  6. Chegi & Braća Bluz Band – Devojko sa plamenom u očima
  7. Euterpa – Nedostaješ
  8. Dušan Svilar – Samo ne reci da voliš
  9. Ivana Vladović and Jovana Stanimirović – Prijaće ti
  10. Gift – Haos
  11. Zejna Murkić – Nema te
  12. Sara Jo – Muškarčina
  13. Marija Mirković – Požuri, požuri
  14. Rocher Etno Band – Hajde sad nek svak peva
  15. Vasco – Znaš li
  16. Tijana Depčević – Ljubi, ljubi doveka
  17. Gramophonedzie – Počinjem da ludim
  18. Naiva – Skidam

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την πρώην εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision, Sara Jo, η οποία εκπροσώπησε τη Σερβία το 2013 ως μέρος του Moje 3, αλλά και την εκπρόσωπο της Βόρειας Μακεδονίας το 2014 Tijana Dapčević. Επίσης, συναντάμε καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί στα φωνητικά διαφόρων συμμετοχών της χώρας αλλά και του Μαυροβουνίου στην Eurovision, όπως οι Marko Nikolić (Σερβία 2015) και Ivana Vladović (Μαυροβούνιο 2015 και 2019). Από την παραπάνω λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να εκπροσωπήσουν τη Σερβία στην Eurovision, όπως οι Dušan SvilarNaivaIgor SimićSrđan LazićZoe Kida και Rocher Etno Band.

Από τους 18 καλλιτέχνες, οι μισοί (9) θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου. Αυτό θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju ’22 θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.