Γερμανία: Δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας, “I Don’t Feel Hate”

Γερμανία: Δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας, “I Don’t Feel Hate”

Το μεσημέρι κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες το τραγούδι του Jendrik για την Eurovision 2021, με τίτλο I Don’t Feel Hate, ενώ πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ της συμμετοχής. Ο καλλιτέχνης επιλέχθηκε εσωτερικά από την δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας NDR, ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό, ενώ η συμμετοχή του έχει μια διασκεδαστική διάθεση, θυμίζοντας Stefan Raab (Γερμανία 2000) και Dadi Freyr (Ισλανδία 2020 & 2021).

Λίγα λόγια για τον Jendrik

Ο 26χρονος Jendrik είναι τραγουδιστής και ηθοποιός, μεγαλωμένος στο Αμβούργο. Άρχισε να παίζει πιάνο και βιολί σε νεαρή ηλικία και αφού τελείωσε το γυμνάσιο, σπούδασε μουσικό θέατρο στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Osnabrück. Γράφει τα δικά του τραγούδια εδώ και χρόνια, ενώ αγαπημένο του μουσικό όργανο είναι το γιουκαλίλι, το οποίο χρησιμοποιεί στις συνθέσεις του. Το περασμένο καλοκαίρι, δεν μπορούσε να παρουσιάσει τη μουσική του στο κοινό λόγω των περιορισμών που προκλήθηκαν από τον κορωνοϊό, οπότε εκμεταλλεύτηκε το χρόνο αυτό για να γράψει ένα τραγούδι και να ασχοληθεί με την παραγωγή του βίντεο κλιπ του. Δημοσίευσε χιουμοριστικά τη δημιουργία του στο TikTok και στο Instagram με το σύνθημα: «Πώς να φτιάξετε ένα μουσικό βίντεο». Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ήταν το όνειρό του για πολύ καιρό, οπότε σε κάθε ένα από αυτά τα μικρά δημιουργικά βιντεάκια, διατύπωσε την επιθυμία να διαγωνιστεί στο διαγωνισμό.

Μία σκέψη στο “Γερμανία: Δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας, “I Don’t Feel Hate”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.