“Rising Star” με Ρέμο, Βανδή, Μάστορα, Μακεδόνα και Καλομοίρα (!) στο backstage

“Rising Star” με Ρέμο, Βανδή, Μάστορα, Μακεδόνα και Καλομοίρα (!) στο backstage

Για το τριπλό “Γιουροβιζιονικό χτύπημα” στο “The Voice” (Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Καπουτζίδης), το οποίο θα μεταδώσει ο ΣΚΑΪ, σας έχουμε ήδη μιλήσει.

The Voice με Καπουτζίδη, Ρουβά, Παπαρίζου, Μουζουράκη, Μαραβέγια!

Χθες όμως μαθεύτηκε από διάφορα διαδικτυακά μέσα ότι σε έτερο talent show, το “Rising Star” του ΑΝΤ1 θα συμμετάσχει η Καλομοίρα (Μαρία Καλομοίρα “Carol” Σαράντη-Μπούσαλη-GRE 08), η οποία θα κάνει τις συνεντεύξεις στο backstage. Αρχικά είχε δεχτεί πρόταση και για το “Junior Music Stars”, ένα talent show σε παρουσίαση Γιώργου Θεοφάνους στον ΣΚΑΪ, τελικά όμως την κέρδισε ο ΑΝΤ1, το κανάλι που την ανέδειξε μέσω του Fame Story 2, αλλά και της “Λάμψης”.

liagkas-ftadf

Το σώου θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας (γνωστός… “Γιουροβιζιονοκριτής”), ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρούμε τους: Αντώνη Ρέμο (Αντώνης Πασχαλίδης-διασκευή του Il Volo ως Όλα Περνούν), ο οποίος μπήκε την τελευταία στιγμή αντί του Μιχάλη Χατζηγιάννη (CYP 98, CYP NF 95, 96) που ακουγόταν έντονα, Δέσποινα Βανδή (Δέσποινα Μαλέα-παρουσίαση GRE NF 2013, 2014-της είχε γίνει επίσημη πρόταση το 2006, αλλά και το 1997 για το Αν δεν αγαπήσεις, δεν θα αγαπηθείς), Χρήστο Μάστορα του γκρουπ Μέλισσες (NF 2010) και Κώστα Μακεδόνα (Κωνσταντίνος Πάκας).

krites

Στο trailer, όπως ξέρετε ήδη από τον Αύγουστο, φιγουράρει ο φετινός εκπρόσωπος της Ουγγαρίας, Freddie (Gábor Alfréd Fehérvári), ο οποίος ήρθε 4ος στην ουγγρική εκδοχή του “Rising Star”.

Ο Freddie σε trailer του ANT1

https://www.youtube.com/watch?v=WVgazBJR1FI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.