Πρώην εκπρόσωποι της Κύπρου στη JESC στέλνουν την υποστήριξή τους στο Dance Floor

Πρώην εκπρόσωποι της Κύπρου στη JESC στέλνουν την υποστήριξή τους στο Dance Floor

Δύο εβδομάδες έμειναν για τη διεξαγωγή της Junior Eurovision 2016 και η κυπριακή αποστολή ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη Μάλτα. Οι πληροφορίες που φθάνουν από την μεγαλόνησο μιλούν για μία εντυπωσιακή σκηνική εμφάνιση, που είναι εξάλλου και ένα από τα δυνατά χαρτιά του Γιώργου Μιχαηλίδη. Εν τω μεταξύ πρώην εκπρόσωποι της Κύπρου στο διαγωνισμό στέλνουν τις ευχές και την υποστήριξη τους στο Dance Floor.

Η Θεοδώρα Ράφτη ήταν η παρθενική εκπρόσωπος της Κύπρου στο 1ο διαγωνισμό της Junior Eurovision το 2003. Κατέκτησε την 14η θέση, ενώ συνεχίζει την παρουσία της στη μουσική, έχοντας αποφοιτήσει από σπουδαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Σήμερα είναι μία σπουδαία mezzo-soprano, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές παραστάσεις στην Κύπρο αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Γιώργο μου, συγχαρητήρια για το κατόρθωμα σου, είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσεις την χώρα σου! Ελπίζω να απολαύσεις την κάθε στιγμή αυτής της απίστευτης εμπειρίας και εύχομαι σε εσένα και στην ομάδα σου Καλή Επιτυχία!

theodorarafti

Το 2006 η Χριστίνα Χριστοφή μαζί με το Λούη Παναγιώτου και το τραγούδι τους Αγόρια-Κορίτσια ισοφάρισαν την καλύτερη θέση της Κύπρου στο διαγωνισμό που είναι η 8η. Σήμερα η Χριστίνα σπουδάζει στη Νέα Υόρκη φωνητική και Jazz.

Giorgo mu, I am sending my best wishes from New York! Good luck to you and Cyprus team at the Junior Eurovision in Malta! I am sure that you will do great! Enjoy every minute! It is a lifetime experience that you will never forget. Good luck Cyprus entry! Dance Floor! Great song!

christofi

Κύπρος JESC 2017: Ο δημιουργός και ο ερμηνευτής του Dance Floor μιλούν στο INFE GREECE

Η Χάρις Σάββα εκπροσώπησε την Κύπρο το 2008 μαζί με την Έλενα Μανούρη στο διαγωνισμό που έγινε στη Λεμεσό. Το γυναικείο ντουέτο Γιούπι-Για, έφθασε στην 10η θέση. Σήμερα η Χάρις κάνει τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία με την Panic Records, ενώ το 2015 έφθασε στον τελικό του Eurovision Song Project, που ήταν η διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision.

charrissavva

Χθες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Junior Eurovision στο youtube κυκλοφόρησε και το επίσημο ρεμίξ του Dance Floor δια χειρός AndrewP, απολαύστε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.