Βουλγαρία: Ακούστε την συμμετοχή της Victoria με τίτλο “Tears Getting Sober”

Βουλγαρία: Ακούστε την συμμετοχή της Victoria με τίτλο “Tears Getting Sober”

Κυκλοφόρησε σήμερα το τραγούδι με το οποίο η Victoria θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Τears Getting Sober” όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες. Η Victoria επιλέχθηκε εσωτερικά από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας κι ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος στις 25 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για την Victoria 

Φέτος η κρατική τηλεόραση της χώρας, αποφάσισε να κάνει απευθείας ανάθεση στην 22χρονη Victoria Georgieva (Виктория Георгиева), ανακοινώνοντας μας το από τις 25 Νοεμβρίου. Η Victoria έγινε γνωστή από τον 4ο κύκλο του Βουλγαρικού X-Factor, όπου έφτασε μέχρι την 9η εβδομάδα. Η τραγουδίστρια κάνει εμφανίσεις ήδη από τα 11 της χρόνια, ενώ έχει πραγματοποιήσει σπουδές φωνητικής με δασκάλα την Atanaska Lipcheva. Μετείχε και στους τρεις πρώτους κύκλους του συγκεκριμένου talent show, αλλά απορριπτόταν λόγω ηλικίας. Το 2016 κυκλοφόρησε ένα single, το Nishto Sluchayno/ N ezavarshen roman, που δεν μπήκε στα charts. Ακολούθησαν κι άλλα τραγούδια, πιο επιτυχημένα, στα Βουλγαρικά, αλλά και τα Αγγλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.