Βαθμολογήστε στο άρθρο το “On Fire” και το “All Of My Love”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “On Fire” και το “All Of My Love”

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, οι φετινές συμμετοχές θα παρουσιαστούν κανονικά από την ιστοσελίδα μας ως φόρος τιμής παρόλο που ακυρώθηκε η Eurovision 2020.

Λιθουανία | The Roop – On Fire

H Λιθουανία επέλεξε την συμμετοχή της μεσώ του εθνικού τελικού, “Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinė atranka”. Συνολικά διαγωνίστηκαν 8 καλλιτέχνες άλλα νικητής στέφθηκε το συγκρότημα  The Roop με το “On Fire”.

To συγκρότημα “THE ROOP” αποτελείται από τους Vaidotas Valiukevicius (τραγουδιστής και πλήκτρα), Robertas Baranauskas (ντραμς) και Mantas Banišauskas (κιθάρα). Είναι ένα καινούργιο, φρέσκο pop-rock συγκρότημα. Τα μέλη είναι όλοι γεννημένοι στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Οι ROOP είναι ένας συνδυασμός ενέργειας και αίσθησης όπου έχουν ειλικρινές και ισχυρή σχέση με το κοινό. Το 2018 συμμετείχαν στο εθνικό τελικό της Λιθουανίας με το τραγούδι  “Yes, I Do” και κατέληξαν στην τρίτη θέση.

Η βαθμολογία της συντακτικής μας ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας 10
Κώστας Καραχάλιος 3
Ανδρέας Κορυπάς 8
Αναστασία Πετράκη 7
Γιώργος Τσεκουρας 9
Γιάννης Μαυρίδης 10
Δημήτρης Μαντζιλας 9
Μ.Ο.: 8

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Λιθουανίας, "On Fire";

Μάλτα | Destiny – All Of My Love

Στις 9 Φεβρουαρίου μεγάλη νικήτρια του X-Factor Μάλτας αναδείχθηκε η Destiny Chukunyere μέσω του οποίου προκύπτει εδώ και δύο χρόνια ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision.

Η 19χρονη Destiny Chukunyere είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια από τη Birkirkara της Μάλτας. Η Destiny συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ Kanzunetta Indipendenza το 2014, στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση με το τραγούδι “Festa t’Ilwien“. Επίσης, κέρδισε το Φεστιβάλ Asterisks Music και το SanRemo Junior στην Ιταλία. Το 2015 κέρδισε την Junior Eurovision, εκπροσωπώντας τη Μάλτα με το τραγούδι Not My Soul“. Πιο πρόσφατα, συμμετείχε στην 11η σεζόν του Got Talent της Βρετανίας, τερματίζοντας 6η στον Ημιτελικό και έτσι αποκλείστηκε. Στην Eurovision 2019 συμμετείχε στα φωνητικά της Michela με το τραγούδι Chameleon όπου κατέκτησε την 14η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=CFCn_8oViRw&feature=emb_title

Η βαθμολογία της συντακτικής μας ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας 8
Κώστας Καραχάλιος 3
Ανδρέας Κορυπάς 10
Αναστασία Πετράκη 7
Γιώργος Τσεκουρας 6
Γιάννης Μαυρίδης 3
Δημήτρης Μαντζιλας 10
Μ.Ο.: 6,71

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Μάλτας, "All of my Love";

Μία σκέψη στο “Βαθμολογήστε στο άρθρο το “On Fire” και το “All Of My Love”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.