Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Fall From The Sky” και το “Chains On You”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Fall From The Sky” και το “Chains On You”

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, οι φετινές συμμετοχές θα παρουσιαστούν κανονικά από την ιστοσελίδα μας ως φόρος τιμής παρόλο που ακυρώθηκε η Eurovision 2020.

Αλβανία | Arilena Ara – Fall From The Sky

Η Αλβανία, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο ήταν η πρώτη χώρα που επέλεξε την συμμετοχή της για την Eurovision 2020, όπου προέκυψε μέσω του μουσικού διαγωνισμού της χώρας Festivali i Këngës 58. Έπειτα από τρεις βραδιές, που οι 20 υποψήφιοι ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους, νικήτρια αναδείχτηκε η Arilena Ara με το τραγούδι “Shaj”.

Η Arilena Ara γεννήθηκε το 1998 στην Σκόδρα της βόρειας Αλβανίας, έγινε γνωστή στην χώρα της μετά την νίκη της στο Αλβανικό X-Factor. Το 2016, η Arilena πήρε μέρος στο 18ο φεστιβάλ “Kënga Magjike” και κατέκτησε την 3η θέση με το τραγούδι “Nëntori” όπου έχει κάνει μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην Αλβανία αλλά και στα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Το Shaj είχε γραφτεί εξ αρχής στα αγγλικά και μεταφράστηκε στα αλβανικά για τις ανάγκες των κανονισμών του Festivali I Kenges. Στις 10 Μαρτίου η Arilena μας παρουσίασε την νέα εκδοχή του τραγουδιού της από αυτή με την οποία ήρθε πρώτη στο φεστιβάλ, το τραγούδι πλέον έχει αγγλικούς στίχους και ο νέος του τίτλος είναι, “Fall From The Sky”. Οι Συνθέτης του τραγουδιού είναι οι Lazar Cvetkovski και  Darko Dimitrov ενώ τους στίχους έγραψαν οι Michael Blue, Robert Stevenson και Sam Schummer.

Βαθμολογία συντακτικής ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 6

Κώστας Καραχάλιος: 6

Ανδρέας Κορυπάς: 5

Αναστασία Πετράκη: 5

Δημήτρης Μαντζίλας: 7

Γιάννης Μαυρίδης: 3

Γιώργος Τσεκούρας: 5

Μ.Ο.: 5,29

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Αλβανίας, "Fall From The Sky";

 



Αρμενία | Athena Manoukian – Chains On You

H Αρμενία επέλεξε την συμμετοχή της μεσώ του εθνικού τελικού, Depi Evratesil 2020. Συνολικά διαγωνίστηκαν 12 καλλιτέχνες άλλα νικήτρια στέφθηκε η Athena Manoukian με το “Chains On You”.

Η Athena είναι 25 χρόνων και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2008 ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision  με το τραγούδι “Το φιλί της Αφροδίτης”. Αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ τα singles της “Party Like A Freak”, “I Surrender”, “Να λες πως μ’αγαπάς” έγιναν όλα χρυσά. Το 2014, κυκλοφόρησε το “XO”, το οποίο εκδόθηκε από τους Warner / Chappell και Max Music Scandinavia. Το κομμάτι καταγράφηκε στη Σουηδία, συγκεκριμένα στη Στοκχόλμη και το μουσικό του βίντεο γυρίστηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου έκανε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική. Συζητήθηκε επίσης για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ιδιαίτερα το 2015 και το 2016. Η ίδια η Μανουκιάν δήλωσε πως ήταν η επιθυμία της να διαγωνισθεί στην Eurovision για την Αρμενία, την Ελλάδα ή την Κύπρο. Το 2017, η Athena έγραψε τη μουσική και τους στίχους για το τραγούδι “Παλιά Μου Αγάπη” όπου έγινε πλατινένιο, το οποίο ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου. Το 2018 συμμετείχε στο Βρετανικό X-Factor πέρασε στο Bootcamp άλλα πότε δεν θα μάθουμε γιατί δεν συνέχισε.

Στις 13 Μαρτίου 2020 η Athena μας παρουσίασε την νέα εκδοχή του τραγουδιού της μαζί με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Το τραγούδι “Chains on you” είναι μια δημιουργία της ίδιας της Athena καθώς και του DJ Paco.

Βαθμολογία συντακτικής ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 7

Κώστας Καραχάλιος: 4

Ανδρέας Κορυπάς: 7

Αναστασία Πετράκη: 6

Δημήτρης Μαντζίλας: 3

Γιάννης Μαυρίδης: 7

Γιώργος Τσεκούρας: 6

Μ.Ο.: 5,71

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Αρμενίας, "Chains On You";
Μείνετε συντονισμένοι για το Don’t Break Me και το Alive!

2 σκέψεις για το “Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Fall From The Sky” και το “Chains On You”

  1. O μέσος όρος της Αλβανίας είναι 5.00 ,όχι 5.29 (εκτός αν έχει γίνει λάθος σε κάποια από τη βαθμολογία των μελών).

    1. Καλησπέρα σας. Ναι υπήρξε μια αλλαγή στην βαθμολογία από ένα μέλος μας και διορθώθηκε. Σας ευχαριστούμε θερμά για την επισήμανση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.