Βαγγέλης Κακουριώτης: Είμαι έτοιμος να πάω στην Eurovision για την Κύπρο!

Βαγγέλης Κακουριώτης: Είμαι έτοιμος να πάω στην Eurovision για την Κύπρο!

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα της Ελληνικής Pop σκηνής τα τελευταία χρόνια. Ο 24χρονος pop star με καταγωγή από το Ναύπλιο, έγινε γνωστός στο Ελληνικό κοινό από το 2013 με το συγκρότημα Boys Αnd Noise. Από το 2015 όταν το συγκρότημα αυτό εμφανίστηκε στην σκηνή του Ελληνικού εθνικού τελικού για την Eurovision, ως καλεσμένοι να ερμηνεύσουν το Ι’ll die for you των Antique, μέχρι και σήμερα, το όνομα του Βαγγέλη Κακουριώτη έχει ακουστεί αρκετές φορές ως πιθανός υποψήφιος καλλιτέχνης να εκπροσωπήσει είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο στην Eurovision. Οι φήμες αυτές άρχισαν να γίνονται πιο έντονες μετά την συνεργασία του νεαρού Έλληνα Pop star με τον εκπρόσωπο της Ελβετίας στην Eurovision 2019, Luca Hänni όπου μαζί ερμήνευσαν στα βραβεία του Mad την ίδια χρονιά την συμμετοχή του Ελβετού καλλιτέχνη She got me με την οποία έφτασε στην 4η θέση.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να συμμετάσχει στην Eurovision. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό HELLO! CYPRUS και τον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη επιβεβαίωση πως έχουν υπάρξει συζητήσεις και πως επιθυμία του είναι να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου σχετικά με την Eurovision. Εγώ νιώθω και είμαι έτοιμος για μια τέτοια κίνηση! Η Κύπρος πάντα με στήριζε σε κάθε μου βήμα, θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή αν μου δοθεί η ευκαιρία να την στηρίξω και εγώ!

Θυμίζουμε πως ενώ η ΕΡΤ έχει ανανεώσει την συνεργασία της με την Stefania για την εκπροσώπηση της Ελλάδας για την Eurovision 2021, δεν συνέβη το ίδιο με το ΡΙΚ και τον Sandro καθώς ο δεύτερος δεν θα είναι εκπρόσωπος της Κύπρου για την επερχόμενη Eurovision όπως σας είχαμε ενημερώσει. Έτσι οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον Βαγγέλη Κακουριώτη να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Ρότερνταμ εφόσον φυσικά  η πλευρά του καλλιτέχνη φτάσει σε συμφωνία με το ΡΙΚ. Θα θέλατε να δείτε τον Βαγγέλη Κακουριώτη με τα χρώματα της Κύπρου στην σκηνή του Rotterdam Ahoy;

Επιλογή Εικόνας:dromosfm.gr

Μία σκέψη στο “Βαγγέλης Κακουριώτης: Είμαι έτοιμος να πάω στην Eurovision για την Κύπρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.