Βέλγιο: Ο Eliot Vassamillet θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2019

Βέλγιο: Ο Eliot Vassamillet θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2019

Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου RTBF, αποκάλυψε το όνομα του εκπροσώπου της χώρας που θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο για τον διαγωνισμό της Eurovision. Πρόκειται για τον 18χρονο Eliot Vassamillet.

https://vimeo.com/261683784

Ο Eliot έγινε γνωστός το 2018 από την συμμετοχή του στο βελγικό The Voice, φτάνοντας μέχρι το πρώτο live του μουσικού talent show, ανήκοντας στην ομάδα του τραγουδιστή Slimane.  O Pierre Dumoulin του Roscoe group, που έγραψε την συμμετοχή της χώρας το 2017 City Ligths καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision, θα είναι ο συνθέτης του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Eliot στο Τελ Αβίβ. Η συμμετοχή της χώρας δεν θα αποκαλυφθεί πριν τον Φεβρουάριο.

Το Βέλγιο πέρυσι εκπροσωπήθηκε από την  Sennek με το τραγούδι A Matter Of Time, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού τερμάτισε στην 12η θέση του πρώτου ημιτελικού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.