Βέλγιο: Ακούστε το “Wake Up” του Eliot

Βέλγιο: Ακούστε το “Wake Up” του Eliot

Αποκαλύφθηκε σήμερα το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στην Eurovision 2019. Το τραγούδι λέγεται Wake Up με ερμηνευτή τον Eliot Vassamillet με τίτλο “Wake up” .

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 

Το Wake Up είναι ένα mid-tempo pop τραγούδι με τους στίχους να είναι γραμμένοι εξ’ολοκλήρου στα  αγγλικά. H επίσημη αποκάλυψη του τραγουδιού έγινε σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή MNM’s breakfast show, αν και το τραγούδι είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από την προηγούμενη ημέρα, ενώ κυκλοφόρησε και το videoclip. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Eliot Vassamillet είναι μόλις 18 χρονών και κατάγεται από την πόλη Mons, στο Γαλλόφωνο Βέλγιο. Έγινε γνωστός στην χώρα του μετά την συμμετοχή του στο Βελγικό Voice, όπου ήταν μέλος στην ομάδα του Γάλλου τραγουδιστή Slimane Nebchi. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Pierre Dumoulin ο οποίος ήταν συνθέτης της Βελγικής συμμετοχής City Lights με την Blanche το 2017 που έφτασε ως την 4η θέση.

pierre

Το Βέλγιο συμμετέχει στην διαγωνισμό της Eurovision από την πρώτη διοργάνωση το 1956 ενώ έχει κερδίσει τον διαγωνισμό μια φορά, το 1986 με την Sandra Kim και το J’aime la vie. Πέρσι το Βέλγιο με την Sennek και το A matter of time δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό καθώς τερμάτισε 12ο στον 1ο ημιτελικό. Φέτος το Βέλγιο θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού όπως και η Ελλάδα. Πιστεύετε ότι το Βέλγιο φέτος μπορεί να διεκδικήσει το δεύτερο βραβείο του στον διαγωνισμό;

3 σκέψεις για το “Βέλγιο: Ακούστε το “Wake Up” του Eliot

  1. Πολύ ωραίο με ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση. Δεν ξέρω τι τύχη θα έχει στο Ισραήλ, πως θα στηθεί, πως θα αποδοθεί λάιβ, αν θα κερδίσει κοινό και κριτική επιτροπή αλλά εμένα μου αρέσει και θα το ακούω ευχάριστα στην στούντιο βέρσιον του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.