Βέλγιο: Με το αγγλόφωνο τραγούδι “Wake up” ο Eliot στο Τελ Αβίβ.

Βέλγιο: Με το αγγλόφωνο τραγούδι “Wake up” ο Eliot στο Τελ Αβίβ.

Δεν πέρασε μέρα από την ανακοίνωση του Eliot Vassamillet ως εκπροσώπου του Βελγίου, από το κρατικό κανάλι RTBF, και σήμερα δημοσιοποιήθηκε και ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο νεαρός καλλιτέχνης στο Τελ Αβίβ.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ELIOT

Ο δεκαοχτάχρονος νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο The Voice, θα ερμηνεύσει στο Τελ Αβίβ αγγλόφωνο τραγούδι με τίτλο “Wake up”.  Συνθέτης του τραγουδιού θα’ναι ο Pierre Dumoulin του Roscoe group που έγραψε την συμμετοχή της χώρας το 2017 City Ligths καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Ο ίδιος ο νεαρός δηλώνει για την συνεργασία του με τον συνθέτη:

Ο Pierre με είχε καλέσει στο σπίτι του στην Λιέγη. Του παρέθεσα το παρελθόν μου και τις προσδοκίες μου. Την πρώτη μου κιθάρα την απέκτησα στα 7 μου , ακολούθησαν δύο χρόνια φωνητικής άσκησης, το πάθος μου για την Αγγλοσαξονική ποπ και τα μελαγχολικά τραγούδια. O Pierre μου έβαλε να ακούσω ένα demo που θα εξελίσσονταν στο τραγούδι Wake up και αμέσως μου άρεσε. Συζητήσαμε στην συνέχεια για τα θέματα του τραγουδιού. Το τραγούδι είναι μια πρόσκληση στην νεολαία να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου και να κινητοποιηθεί για την ειρήνη. Αυτό είναι το θετικό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μετά την συμμετοχή του στο The Voice, πραγματοποίησε κάποιες συναυλίες στην χώρα ενώ φέτος τελειώνει το Λύκειο.

Το Βέλγιο πέρυσι εκπροσωπήθηκε από την  Sennek με το τραγούδι A Matter Of Time, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού τερμάτισε στην 12η θέση του πρώτου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.