Ισραήλ: Τρεις ακόμα καλλιτέχνες προκρίθηκαν από τα duels του 2oυ σόου στον τρίτο γύρο του The Next Star 2019

Ισραήλ: Τρεις ακόμα καλλιτέχνες προκρίθηκαν από τα duels του 2oυ σόου στον τρίτο γύρο του The Next Star 2019

Χθες μεταδόθηκε το δεύτερο επεισόδιο του τρίτου γύρου του The Next Star 2019, του σόου μέσα από το οποίο το Ισραήλ θα επιλέξει τον εκπρόσωπο του στην επερχόμενη Eurovision στο Τελ Αβίβ, κατά την διάρκεια του οποίου 3 καλλιτέχνες προκρίθηκαν μέσα από την διαδικασία των duels.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 3ου ΓΥΡΟΥ

Στο δεύτερο γύρο είδαμε την επιτροπή μέσα σε 4 σόου (1ο,2ο,3ο και 4ο) να επιλέγει 20 καλλιτέχνες που θα συνέχιζαν στην επόμενη φάση. Σ αυτόν τον 3ο γύρο οι καλλιτέχνες διαγωνίζονται σε μονομαχίες των δύο (duels) ενώπιον κοινού και κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τους Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat (ESC Ισραήλ 2010), Shiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky και ο νικητής κάθε μονομαχίας περνά στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ας δούμε τα αποτελέσματα από τα duels που έλαβαν χώρα στο τελευταίο επεισόδιο του διαγωνισμού και τους τρεις ακόμα καλλιτέχνες που πέρασαν στην επόμενη φάση:

Naama Gali Cohen – Rockabye (64%) VS Daniel Barzilai – Ish Shel Laila (80%)


Shefita – Can’t Stop the feeling (41%) VS Tay – Radioactive (89%)

Kobi Merimi – Mad World (57%) VS Eliat Eliyahu – Stone Cold (51%)


Οι τρεις καλλιτέχνες λοιπόν που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση επικρατώντας στις μονομαχίες τους είναι ο Daniel Barzilai, η Tay και ο Kobi Merimi . Oι καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν μια wildcard στο τέλος του 3ου γύρου. Ακολουθεί το τρίτο σόου με ακόμα έναν γύρο μονομαχιών ανάμεσα στους 8 ακόμα καλλιτέχνες που έχουν προκριθεί σ’αυτόν τον 3ο γύρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.