Βέλγιο: Αλλαγή κεντρικής τραγουδίστριας για τους Hooverphonic

Βέλγιο: Αλλαγή κεντρικής τραγουδίστριας για τους Hooverphonic

Οι εκπρόσωποι του Βελγίου για την επόμενη διοργάνωση της Eurovision, Hooverphonic, αποφάσισαν να εντάξουν και πάλι στο συγκρότημα το πρώην μέλος και βασική τραγουδίστρια της μπάντας από το 1997 μέχρι το 2008, Geike Arnaert, με την οποία σημείωσαν και την μεγαλύτερη επιτυχία τους μέχρι σήμερα, το Mad About You. Αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς η από το 2018 κεντρική τραγουδίστρια των  Hooverphonic, Luka Cruysberghs, δεν ανήκει πλέον στο συγκρότημα.

Ο Alex Callier, μέλος του συγκροτήματος, δήλωσε:

«Και οι τρεις μας αισθανθήκαμε την ανάγκη να αρχίσουμε να δουλεύουμε ξανά μαζί. Είμαστε ακόμα ο “πυρήνας” των Hooverphonic που για πολλούς είναι η κύρια σύσταση της μπάντας».

Αυτή είναι η 7η φορά που το συγκρότημα αλλάζει κεντρικό τραγουδιστή. Φέτος, οι Hooverphonic θα εμφανίζονταν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με την 17χρονη Luka Cruysberghs, η οποία ήταν η ερμηνεύτρια της συμμετοχής τους “Release Me“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.