Βέλγιο: Ακούστε το “The Wrong Place”, τη συμμετοχή των Hooverphonic για την Eurovision 2021

Βέλγιο: Ακούστε το “The Wrong Place”, τη συμμετοχή των Hooverphonic για την Eurovision 2021

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η συμμετοχή των Hooverphonic για την Eurovision 2021, με τίτλο The Wrong Place.

Την Τρίτη, το συγκρότημα επιβεβαίωσε πως η συμμετοχή του θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου, χωρίς να δίνει κάποια παραπάνω πληροφορία για το τραγούδι, εκτός από ένα βιντεάκι που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το The Wrong Place έκανε πρεμιέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή  De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, ενώ ακολούθησε η κυκλοφορία του επίσημου βίντεο κλιπ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Λίγα λόγια για τους Hooverphonic

To βελγικό συγκρότημα Hooverphonic δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 1995 και οι ήχοι του περιλαμβάνουν εναλλακτική, ηλεκτρονική, ηλεκτρο-ποπ, ροκ και μίξη άλλων μουσικών. Η Luka Cruysberghs ήταν η τραγουδίστρια του γκρουπ από το 2018 μέχρι και πέρυσι, ενώ πριν λίγους μήνες επέστρεψε η Geike Arnaert, με την οποία οι Hooverphonic γνώρισαν μεγάλη επιτυχία το 2013 με το τραγούδι Mad About You, το οποίο μπήκε σε πολλά charts της Ευρώπης και της Αυστραλίας. Πλέον το συγκρότημα αποτελείται από τους Alex Callier, Raymond Geerts και Geike Arnaert.

Μία σκέψη στο “Βέλγιο: Ακούστε το “The Wrong Place”, τη συμμετοχή των Hooverphonic για την Eurovision 2021

  1. Μου αρέσει το κουπλέ, όχι όμως το ρεφρέν.
    Μάλλον ξενέρωμα σε σχέση με το περσινό τους 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.