Αυστραλία: Ακούστε τη συμμετοχή της Montaigne για την Eurovision 2021, “Technicolour”

Αυστραλία: Ακούστε τη συμμετοχή της Montaigne για την Eurovision 2021, “Technicolour”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής το τραγούδι “Technicolour”, με το οποίο η Montaigne θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στην Eurovision 2021. Δημιουργοί της φετινής συμμετοχής είναι η Montaigne μαζί με τον Αυστραλό τραγουδοποιό και παραγωγό Dave Hammer, ο οποίος είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με Αυστραλούς καλλιτέχνες όπως τους Lime CordialeGenesis OwusuThundamentals και Mia Rodriguez.


Η Montaigne, το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 09:00 ώρα Ελλάδος, θα εμφανιστεί στο Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras 2021, όπου θα παρουσιάσει ζωντανά την συμμετοχή της Technicolor. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν την εμφάνιση της τραγουδίστριας μέσω του SBS On Demand.

Λίγα λόγια για την Montaigne

Montaigne είναι γεννημένη το 1995 στο Σίνδευ της Αυστραλίας και έχει καταγωγή από Αργεντινή, Γαλλία, Ισπανία και Φιλιππίνες. Το κανονικό της όνομα είναι Jessica Alyssa Cerro αλλά υιοθέτησε το καλλιτεχνικό όνομα Montaigne από τον Γάλλο φιλόσοφο  Michel de Montaigne. Κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο I Am Not an End το 2014 ενώ το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της Album με τίτλο Glorious Heights. Το 2016 βραβεύτηκε ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης, στα βραβεία ARIA ενώ τότε κυκλοφόρησε τη μεγαλύτερη της επιτυχία, το τραγούδι 1955, με το συγκρότημα Hilltop Hoods που έφτασε στην δεύτερη θέση των Αυστραλιανών Charts.

Έπειτα από τον εθνικό τελικό του 2020, που συμμετείχαν συνολικά 10 διαγωνιζόμενοι, μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Montaigne με το τραγούδι Don’t Break Me. Αφού δεν μπόρεσε τελικά να διαγωνιστεί στη Eurovision 2020, λόγω ακύρωσής της, η δημόσια τηλεόραση της χώρας SBS, στις 2 Απριλίου ανακοίνωσε ότι η Montaigne θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στην Eurovision 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.