Μολδαβία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας με τίτλο “Sugar”

Μολδαβία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας με τίτλο “Sugar”

Πριν από λίγο, η εκπρόσωπος της Μολδαβίας, Natalia Gordienko, παρουσίασε την συμμετοχή της για την Eurovision με τίτλο Sugar. Η παρουσίαση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο Crave Theatre στη Μόσχα, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και πρώην eurostars.

Δημιουργοί του Sugar είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Philipp Kirkorov και η Sharon Vaughn, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Λίγα λόγια για την Natalia Gordienko

H Natalia Gordienko γεννήθηκε το 1987 στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, Κισινάου, αλλά έχει Ουκρανική καταγωγή. Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα σε ηλικία μόλις 15 ετών συμμετέχοντας σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς στην Μολδαβία αλλά και σε άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Σε ηλικία μόλις 19 χρονών συμμετείχε στην Eurovision 2006 της Αθήνας, μαζί με τον Arsenium και τον Connect-R με το τραγούδι Loca φτάνοντας στην 20η θέση. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 2010, ενώ ανάμεσα στους διαγωνισμούς που κατέκτησε την πρώτη θέση είναι το New Wave και το Slavianski Bazaar.

Η τραγουδίστρια είχε αναδειχτεί νικήτρια του περσινού εθνικού τελικού της Μολδαβίας με το τραγούδι Prison, ανάμεσα από 20 συμμετοχές. Δεδομένου ότι η καλλιτέχνης δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, λόγω ακύρωσής της, η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας αποφάσισε να της δώσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Μολδαβίας στην Eurovision 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.