Αρμενία 2017 : Το τραγούδι της Artsvik έχει ολοκληρωθεί.

Αρμενία 2017 : Το τραγούδι της Artsvik έχει ολοκληρωθεί.

Φέτος, η κρατική τηλεόραση της Αρμενίας (AMPTV) έχει βάλει πλώρη για τη νίκη διοργανώνοντας το Depi Evratesil ( Προς τη γιουροβίζιον). Ύστερα από μια σειρά εκπομπών εκπρόσωπος της χώρας αναδείχθηκε η Atsvik συγκεντρώνοντας το 71% της ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής. Έχοντας επιλέξει τον καλλιτέχνη οι υπεύθυνοι της AMPTV αναζητούσαν εκείνον τον συνθέτη, το τραγούδι του οποίου θα επιτύχει αυτό που μια δεκαετία δεν έχει κατορθώσει η χώρα, να νικήσει!Το τραγούδι της Αρμενίας για τη Eurovision  2017 έχει ολοκληρωθεί και η αποκάλυψη  έρχεται σύντομα.

Η Αρμενία άρχισε να εργάζεται για την επιλογή του τραγουδιού που η Artsvik θα εκτελέσει στο Κίεβο, στις αρχές  Φεβρουαρίου. Ακολούθησε μια περίοδος κατα την οποία  δόθηκε μία πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων από τους παραγωγούς ολόκληρου του κόσμου. Η αντιπροσωπεία άρχισε να καταγράφει μια σειρά από εκδόσεις demo των τραγουδιών που υποβλήθηκαν έτσι ώστε να βρεθεί εκείνο το τραγούδι που ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα της Artsvik.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας για την Αρμενία, Gohar Gasparyan επιβεβαίωσε ότι η χώρα έχει πλέον καταγράψει το τραγούδι  για την συμμετοχή της στο Κίεβο. Η ημερομηνία της αποκάλυψης δεν έχει ωστόσο οριστικοποιηθεί, αλλά αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο infegreece για περισσότερα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Αρμενίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.