Αρμενία 2017: Στις 18 Μαρτίου θα ακούσουμε το “Fly With Me” της Artsvik

Αρμενία 2017: Στις 18 Μαρτίου θα ακούσουμε το “Fly With Me” της Artsvik

Ίσως το τραγούδι της Αρμενίας θα είναι αυτό που θα ακούσουμε τελευταίο, αφού όλες οι χώρες αναμένεται είτε να επιλέξουν είτε να δημοσιοποιήσουν τις συμμετοχές τους μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. Η Αρμενία ήταν από τις πρώτες χώρες που επέλεξε την εκπρόσωπό της, πριν καλά καλά βγει το 2016. Διοργάνωσε μάλιστα μία μακρά και πολύπλοκη διαδικασία το Depi Evratesil, ένα talent show με κριτική επιτροπή παλαιότερους εκπροσώπους της χώρας και στοιχεία από διάφορα άλλα γνωστά talent shows. Η Artsvik ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει στον τελικό και έτσι να είναι αυτή η ενδέκατη εκπρόσωπος της Αρμενίας στη Eurovision. Σήμερα η δημόσια τηλεόραση της χώρας AMPTV αποκάλυψε τον τίτλο και την ημερομηνία ανακοίνωσης της συμμετοχής τους.

Στις 18 Μαρτίου στις 19.30 ώρα Ελλάδος θα γίνει η ανακοίνωση του Fly With Me, όπως ονομάζεται το τραγούδι με το οποίο η Artsvik θα διαγωνιστεί στο Κίεβο. Ανάμεσα σε 300 περίπου συμμετοχές που απεστάλησαν στο AMPTV, επιλέχθηκε το εν λόγω τραγούδι που είναι δημιουργία βετεράνων του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα οι  Lilith και Levon Navasardyan που έγραψαν και το Not Alone του Aram MP3 (2014) και το Lovewave της Iveta Mukuchyan (2016), βρίσκονται στη σύνθεση και της φετινής συμμετοχής της Αρμενίας. Τους στίχους έγραψαν οι Avet Barseghyan και David Tserunyan

Το Fly With Me όπως δήλωσε η Artsvik εμπεριέχει στοιχεία και ήχους διάφορων πολιτισμών, από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, προκειμένου να συμβολίσει τη διαφορετικότητα που είναι και το σύνθημα του φετινού διαγωνισμού. Περισσότερες πληροφορίες για το ύφος και το είδος του τραγουδιού δεν υπάρχουν, αν και η Artsvik διαγωνίστηκε κυρίως με μπαλάντες στο Depi Evratesil.

Αν απορείτε πως είναι δυνατόν η Αρμενία να ανακοινώνει το τραγούδι της μετά την συνάντηση των αρχηγών αποστολών στις 13 Μαρτίου, αυτό γίνεται γιατί πολύ απλά αφορά μόνο την ανακοίνωση και όχι την κατάθεση της συμμετοχής. Ο αρχηγός της αποστολής της Αρμενίας, στις 13 Μαρτίου στο Κίεβο, θα καταθέσει κανονικά το Fly With Me, όπως το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι αρχηγοί αποστολών, για τις συμμετοχές των χωρών τους. Προφανώς το video clip δεν θα είναι έτοιμο στις 13 Μαρτίου, για αυτό και αυτή η καθυστέρηση. Πέρσι εξάλλου Βουλγαρία και Μάλτα ανακοίνωσαν τα τραγούδια τους μετά την συνάντηση των αρχηγών των αποστολών για αυτό ακριβώς το λόγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.