Αρμενία 2017: Ακούστε το “Fly with me” της Artsvik

Αρμενία 2017: Ακούστε το “Fly with me” της Artsvik

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγο από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος η Αρμενία στον 62o διαγωνισμό της Eurovision. Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι εκπρόσωπος της χώρας θα είναι η Artsvik και ο τίτλος του τραγουδιού Fly with me. Η Αρμενία είναι η τελευταία χώρα που επιλέγει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Κίεβο και έτσι πλέον γνωρίζουμε και τα 43 τραγούδια που θα διαγωνιστούν το Μάιο στο Κίεβο, για το βραβείο του φετινού διαγωνισμού.

H Artsvik έχει πάρει μέρος στο ρωσικό Golos (αντίστοιχο Voice), ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει από τα battles του show. Φέτος συμμετείχε στο Depi Evratesil, το show για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Αρμενίας. Τα μέλη της επιτροπής αποτελούνταν μόνο από Eurostars και ήταν οι εξής: Essai Altounian (2015), Aram Mp3 (2014), Iveta Mukuchyan (2016), Inga Arshakyan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009) και Hayko (2007). Κατά την διάρκεια του show ήταν μέλος της ομάδας του Essaï Altounian και ύστερα από μια πολύπλοκη διαδικασία κατάφερε να είναι η νικήτρια και έτσι να πάρει το χρίσμα για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στην φετινή Eurovision.

Το Fly With Me επιλέχθηκε μεταξύ 300 συμμετοχών που κατατέθηκαν στη δημόσια τηλεόραση της χώρας. Τελικά η σύνθεση των Lilith και Levon Navasardyan ήταν αυτή που επικράτησε στην εσωτερική επιλογή που έγινε για την ανάδειξη του τραγουδιού της Artsvik. Η ίδια ομάδα δημιουργών βρίσκονται πίσω και από τις συμμετοχές της Αρμενίας το 2014 και 2016 (Not Alone, LoveWave). Το Fly With Me εμπεριέχει στοιχεία και ήχους διάφορων πολιτισμών, από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, προκειμένου να συμβολίσει τη διαφορετικότητα που είναι και το σύνθημα του φετινού διαγωνισμού.

Η Αρμενία έκανε το ντεμπούτο της στην Eurovision το 2006, όταν ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στην χώρα μας με τον Andre και το Without your love. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να νικήσει και η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει είναι η τέταρτη: το 2008 με την Sirusho και το Qele Qele και το 2014 με τον Aram Mp3 και το Not Alone. Πέρυσι η χώρα εκπροσωπήθηκε από την Iveta Mukuchyan με το LoveWave και κατετάγη έβδομη, αν και υπήρχαν προσδοκίες για μια υψηλότερη θέση.

Ακούστε την φετινή συμμετοχή της Αρμενίας στο παρακάτω video. Πιστεύετε ότι μπορεί η Arstvik να κατακτήσει την πρωτιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.