Αρμενία: Στις 10 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί το “Walking Out”-Ακούστε το απόσπασμα

Αρμενία: Στις 10 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί το “Walking Out”-Ακούστε το απόσπασμα

Η Αρμενία αν και ήταν η πρώτη χώρα φέτος που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2019, θα είναι μια από τις τελευταίες χώρες που θα αποκαλύψει την συμμετοχή της. Ο λόγος για την 24χρονη Srbuk η οποία θα εκπροσωπήσει της Αρμενία με το τραγούδι Walking Out .

Σε ανακοίνωση της από την επίσημη σελίδα της στο instagram το τραγούδι θα αποκαλυφθεί την Κυριακή στις 10 Μαρτίου στις 19:45. Στην ανακοίνωση αυτή αναρτήθηκε και ένα μικρό απόσπασμα από το videoclip.

H Srbuk (Srbuhi Sargsyan το πλήρες όνομα της) είναι γεννημένη το 1994 στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν. Σε ηλικία μόλις 16 χρονών, το 2010 συμμετείχε στο X-Factor της Αρμενίας όπου έφτασε έως την δεύτερη θέση. Στην συνέχεια δημιούργησε το δικό της συγκρότημα με το όνομα Allusion, ενώ το 2018 συμμετείχε στο Ουκρανικό The Voice όπου έφτασε έως την τέταρτη θέση. Για την Eurovision 2019 η Srbuk επιλέχθηκε μέσω απευθείας ανάθεσης από την δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας AMPTV.

Η Αρμενία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2006 που διεξάχθηκε στην Αθήνα. Δεν έχει κερδίσει ακόμα τον διαγωνισμό, ενώ η καλύτερη θέση που κατέλαβε ήταν η τέταρτη, στην οποία έφτασε δύο φορές, το 2008 (SirushoQele qele) και το 2014 (Aram Mp3Not alone). Το 2018 η Αρμενία με τον Sevak Khanagyan και το Qami έλαβε το χειρότερο της αποτέλεσμα στον διαγωνισμό καθώς κατατάχθηκε 15η στον πρώτο ημιτελικό. Φέτος η Αρμενία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.