Αρμενία: Σε αναζήτηση εκπροσώπου

Αρμενία: Σε αναζήτηση εκπροσώπου

Οι auditions για την ανεύρεση του επόμενου εκπροσώπου της Αρμενίας, έχουν ήδη ξεκινήσει. Το όνομα αυτή της διαδικασίας είναι Depi Evratesil. Από 1 Οκτώβρη θα αρχίσουν να προβάλλονται και τα σόους της επιλογής αυτής μέσα από τη συχνότητα του ARMTV 1, με παρουσιάστρια τη Gohar Gasparayan (Αρμένισα παρουσιάστρια και επικεφαλής της Αρμένικης αποστολής στη Eurovision).

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με παρασκήνια από τις auditions:

Η κριτική επιτροπή του “Depi Evratesil” απαρτίζεται από τους Iveta Mukuchyan (2016), Hayko (2007), Anush Arshakyan (2009), Essai Altounian (2015), Inga Arshakyan (2009) και Aram MP3 (2014). Ακούγοντας εκατοντάδες νέα ταλέντα θα διαλέξουν κάποιους για τις ομάδες τους, με σκοπό να τους οδηγήσουν στη μεγάλη σκηνή της Eurovision.

Η επιλογή αυτή θα κρατήσει 3 μήνες, όπου κάθε κριτής – πρώην εκπρόσωπος της Αρμενίας- θα αναζητήσει τον διάδοχό του που θα ταξιδέψει στο Κίεβο. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από κοινό και επιτροπή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.