Αρμενία: Με την Maléna στην Junior Eurovision 2021

Αρμενία: Με την Maléna στην Junior Eurovision 2021

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας ανακοίνωσε το όνομα της εκπροσώπου της χώρας για την Junior Eurovision 2021, που θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Πρόκειται για την 14χρονη Maléna, η οποία αρχικά είχε επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στην περσινή διοργάνωση, πριν η δημόσια τηλεόραση πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό.

Η Maléna φοίτησε στο μουσικό σχολείο για επτά χρόνια, όπου έμαθε σολφέζ, μουσική φιλολογία και βιολί. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο παππούς της είναι ντράμερ και παίζει σε μια φιλαρμονική στην Αρμενία. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Maléna έμαθε να παίζει κιθάρα και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική TKN.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον διαγωνισμό, θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Η Αρμενία στην Junior Eurovision

Η Αρμενία συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό το 2007. Έχει να επιδείξει πληθώρα καλών αποτελεσμάτων, καθώς έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα 7 φορές. Το 2010 με τον Vladimir Arzumanyan και το τραγούδι Mama, πέτυχε την πρώτη της νίκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρώτη κιόλας συμμετοχή της στον διαγωνισμό, παραλίγο να κερδίσει καθώς η Arevik με το τραγούδι Erazanq τερμάτισε στην 2η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή. Το χειρότερο αποτέλεσμα για την χώρα σημειώθηκε το 2018 με την συμμετοχή του L.E.V.O.N, που τερμάτισε στην 9η θέση, αλλά και το 2019 που εκπροσωπήθηκε από την Karina Ignatyan με το τραγούδι  Colours Of Your Dream, καταλαμβάνοντας και πάλι την 9η θέση με 115 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.