Ελλάδα: Ανακοινώθηκε η τελική πεντάδα των υποψηφίων για την Eurovision 2022

Ελλάδα: Ανακοινώθηκε η τελική πεντάδα των υποψηφίων για την Eurovision 2022
Πριν από λίγο στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ4 της  ΕΡΤ1 με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ανακοινώθηκαν οι 5 καλλιτέχνες στους οποίους η ΕΡΤ κατέληξε πως είναι οι καταλληλότεροι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο.

Έτσι λοιπόν, οι 5 υποψήφιοι που μπαίνουν στην τελική ευθεία στον δρόμο για το Τορίνο είναι οι παρακάτω:

Οι παρουσιαστές αποκάλυψαν και τον τρόπο που επιλέχθηκαν αυτοί οι 5 καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα τα μέλη της επιτροπής που επέλεξε η ΕΡΤ, άκουσαν τις 40 προτάσεις από 28 καλλιτέχνες που κατέθεσαν την πρότασή τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΕΡΤ, ο καθένας μόνος του, και έπειτα μετά από συζήτηση μεταξύ τους κατέληξαν στην τελική 5άδα.

Από τα παραπάνω 5 ονόματα οι 3 πρώτοι ήταν γνωστό πως έχουν καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ.  Η Joanna Drigo και η LOU IS ωστόσο ήταν ονόματα – έκπληξη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παρουσιαστών, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων η ΕΡΤ θα καλέσει τους 5 υποψηφίους και τις ομάδες τους  να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο το concept της συμμετοχής τους (videoclip, παρουσίαση στην σκηνή της Eurovision, συνεργάτες κτλπ) ώστε να επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παρουσιαστών ο εκπρόσωπος της Ελλάδας για την επερχόμενη την Eurovision, θα επιλεγεί εσωτερικά  και όχι μέσω εθνικού τελικού. Πολύ πιθανόν μάλιστα να ανακοινωθεί πριν τελειώσει το 2021, προκειμένου να αρχίσει νωρίς και η προώθηση του τραγουδιού στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.