Αρμενία: Ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα του Depi Evratesil 2020

Αρμενία: Ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα του Depi Evratesil 2020

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι αναλυτικές βαθμολογίες των τριών σωμάτων που έκριναν τα αποτελέσματα στο Depi Evratesil 2020, τον εθνικό τελικό της Αρμενίας στον οποίον κατέκτησε την πρώτη θέση η Αθηνά Μανουκιάν με το τραγούδι Chains On You, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα την στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό. Τα τρια σώματα που έκριναν την βαθμολογία ήταν το televoting, η διεθνής επιτροπή αλλά και η Αρμενική επιτροπή. Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Televoting

Στο Televoting πραγματιποιήθηκε μια έκπληξη καθώς δεν αναδείχθηκε νικήτρια η Αθηνά αλλά ο Vladimir Arzumanyan με το “What’s Going On Mama”.

Καλλιτέχνης Ψήφοι
Vladimir Arzumanyan 3344
ERNA 1016
Athena Manoukian 662
Sergey & Nikolay Harutyunov 619
Gabriel Jeeg 490
Miriam Baghdasaryan 440
TOKIONINE 299
Karina EVN 149
Arthur Aleq 135
Agop 111
Hayk Music 63
EVA Rida 56

Διεθνής Επιτροπή

Αυτή η επιτροπή αποτελούταν από 5 μη Αρμένιους κριτές, τους Olga Salamakha (Λευκορωρία),  Tali Eshkoli (Ισραήλ), Natia Mshvenieradze (Γεωργία), Gordon Bonello (Μάλτα), Ekaterina Orlova (Ρωσία). Σε αυτή την επιτροπή πρώτη ήρθη η Αθηνά κερδίζοντας και τα 5 12άρια των κριτών:

 

Αρμενική Επιτροπή

Η συγκεκριμένη επιτροπή αποτελούταν από 5 Αρμένιους κριτές, τους Armen Sargsyan, Tereza Karimyan, Tigran Danielyan, Stepan Zagaryan, Yervand Erznkyan. Πρώτη αναδείχθηκε και εδώ η Αθηνά Μανουκιάν με 4 από τα 5 12άρια.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WL9D17kwhOI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.