Αρμενία: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του Depi Evratesil 2020

Αρμενία: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του Depi Evratesil 2020

Η Αρμενική τηλεόραση ARMTV ανακοίνωσε απόψε τους 12 υποψήφιους καλλιτέχνες του Depi Evratesil 2020, του εθνικού τελικού  για την επιλογή της Αρμενικής συμμετοχής στην Eurovision. Οι 12 καλλιτέχνες επιλέχθηκαν από μια 9-μελή επιτροπή αποτελούμενη  από τους Naira Gurjinyan, Anita Hakhverdyan, Lilia Nikoyan, Ruben Babayan, Vardan Hakobyan, Tigran Danielyan, David Tserunyan, Karen Tataryan και Anush Ter-Ghukasyan. Η λίστα με τους 12 υποψηφίους είναι η παρακάτω:

  1. Athena Manoukian
  2. TOKIONINE
  3. ERNA
  4. Miriam Baghdasaryan
  5. Agop
  6. Karina EVN
  7. Vladimir Arzumanyan
  8. Hayk Music
  9. Arthur Aleq
  10. Gabriel Jeeg
  11. EVA Rida
  12. Sergey & Nikolay Arutyunov

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο ανάμεσα στους υποψηφίους είναι και η γνώριμη στο Ελληνικό κοινό, Αθηνά Μανουκιάν.  Ένας άλλος καλλιτέχνης γνώριμος στους Eurofans είναι ο Vladimir Arzumanyan ο οποίος κέρδισε την Junior Eurovision για την Αρμενία το 2010 με το τραγούδι Mama. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου και τα τραγούδια αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.