Απόψε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2019

Απόψε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2019

Μετά το τέλος του Α’ Ημιτελικού την Τρίτη και την θριαμβευτική πρόκριση της Ελλάδας και της Κύπρου στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, σειρά έχει απόψε ο Β’Ημιτελικός από τον οποίο θα προκύψουν οι υπόλοιπες 10 χώρες που θα συμπληρώσουν τον μεγάλο τελικό.

Η βραδιά θα έχει 4 οικοδεσπότες, τους Erez Tal και Bar Refaeli στην κεντρική σκηνή καθώς επίσης και τους Assi Azar και Lucy Ayoub στο green room, ενώ τον σχολιασμό για την ΕΡΤ θα αναλάβουν για ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.Στον αποψινό ημιτελικό ως Interval Act θα εμφανιστεί ο Izhar Cohen ο οποίος ήταν ο πρώτος από τους 4 νικητές της Eurovision για το Ισραήλ, το 1978 με το τραγούδι A-ba-ni-bi, και θα ερμηνεύσει το τραγούδι Million Dreams μαζί με το συγκρότημα Shalva Band.

Στον αποψινό ημιτελικό θα διαγωνιστούν συνολικά 18 χώρες διεκδικόντας τις 10 τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, τα αποτελέσματα θα καθοριστούν κατά 50% από τις πενταμελείς κριτικές επιτροπές που θα ορίσει η κάθε χώρα και κατά 50% από την τηλεψηφοφορία του κοινού, τα αναλυτικά αποτελέσματα των οποίων θα τα μάθουμε μετά το τέλος του φετινού διαγωνισμού. Εκτός από τις 18 χώρες που διαγωνίζονται στον αποψινό ημιτελικό, θα ψηφίσουν και 3 από τις χώρες που θα διαγωνιστούν απευθείας στον μεγάλο τελικό (Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο).

Οι 18 συμμετοχές που θα διαγωνιστούν απόψε είναι οι παρακάτω:

  1. Αρμενία
  2. Ιρλανδία 
  3. Μολδαβία
  4. Ελβετία 
  5. Λετονία
  6. Ρουμανία
  7. Δανία 
  8. Σουηδία 
  9. Αυστρία
  10. Κροατία
  11. Μάλτα
  12. Λιθουανία 
  13. Ρωσία
  14. Αλβανία 
  15. Νορβηγία
  16. Ολλανδία
  17. Βόρεια Μακεδονία
  18. Αζερμπαϊτζάν 

Τον Β’Ημιτελικό της Eurovision θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε απόψε στις 22:00  από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες στην συχνότητα της ΕΡΤ2 καθώς και σε υψηλή ευκρίνεια από την ΕΡΤ SPORTS HD και φυσικά από τo επίσημο κανάλι της Eurovision στο youtube.

Μία σκέψη στο “Απόψε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2019

  1. Μια ερώτηση, πώς καθορίζεται η θριαμβευτική πρόκριση Ελλάδας/Κύπρου απο τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Αν λέμε αν η Ελλάδα πέρασε 9η ενώ στα στοιχήματα και γενικά οι προσδοκίες την είχαν τοπ 3, τότε η πρόκριση θα ήταν θριαμβευτική η όχι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.