Ανδρομάχη: “Μόλις άκουσα το τραγούδι, ηρέμησε η ψυχή μου”

Ανδρομάχη: “Μόλις άκουσα το τραγούδι, ηρέμησε η ψυχή μου”

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2022, Ανδρομάχη, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα συμβεί να πάω στην Eurovision. Δε το είχα στο μυαλό μου, γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο τι κάνω τώρα. Απλά ήρθε και είπα ναι. Πίστευα ότι είμαι στη φάση που πρέπει να κάνω μια μετάβαση. Δεν το σκέφτηκα, δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που έκατσε πάνω μου σωστά.

Γενικά εμπιστεύομαι πολύ τον εαυτό μου και την κρίση μου, γιατί μέχρι στιγμής με έχουν καθοδηγήσει σωστά. Πάντα θα ρωτήσω την αδερφή μου, θέλω πολύ τη γνώμη της. Δεν είναι στον χώρο αλλά έχει πολύ καλή αντίληψη. Άρα ρώτησα μόνο την αδερφή μου για την Eurovision.

Όταν ακούω ότι έχουμε μόνο 2 εβδομάδες μέχρι να φύγουμε… Αλλά δεν είναι άγχος, είναι ανυπομονησία, περισσότερο.

Νομίζω ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που θα δείξουμε. Θα προσπαθήσουμε να σαγηνεύσουμε το κοινό και τους τηλεθεατές. Θα έχω 2 χορεύτριες μαζί μου, τη Νεφέλη και τη Δέσποινα. Έχουμε δέσει πάρα πολύ.

Μόλις άκουσα το τραγούδι, ηρέμησε η ψυχή μου, γιατί δεν ήξερα τι θα πω. Είπα ναι και δεν ήξερα τι θα μου έρθει, τι θα πρέπει να τραγουδήσω. Με το προαίσθημα κινήθηκα και είπα κατευθείαν ναι. Και όταν το άκουσα, λέω στον Γιώργο Αρσενάκο “Αυτό είναι το τραγούδι;” και μου λέει “Ναι”. Έπαθα σοκ, γιατί είναι αυτό που είχα σκεφτεί. Νιώθω όμορφα.

Όσον αφορά το ρούχο, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, αλλά βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.