Πορτογαλία: Η Dulce Pontes αποκλειστικά στο Kosmos την Μ. Πέμπτη

Πορτογαλία: Η Dulce Pontes αποκλειστικά στο Kosmos την Μ. Πέμπτη

Μία από τις σημαντικότερες φωνές της Πορτογαλίας, μία ερμηνεύτρια με μεγάλη και πλούσια διαδρομή που πέρασε μέσα και από τα fado, η αγαπημένη του ελληνικού κοινού και εκπρόσωπος της Πορτογαλίας στην Eurovision το 1991 (Lusitana paixão – 8η θέση), Dulce Pontes, συνομιλεί με τον Πέτρο Αδάμ, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, στις 8 το βράδυ.

Μία από καρδιάς συνέντευξη όπου η «ντίβα της Μεσογείου», όπως την έχουν αποκαλέσει, μιλάει για τον νέο της δίσκο, για τον Ennio Morricone, για τον πόλεμο στην Ουκρανία και φυσικά για τα fado αλλά και το ρεμπέτικο τραγούδι και την αγάπη της για την Ελλάδα.

Το νέο άλμπουμ της Dulce Pontes, «Perfil», σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τη δισκογραφία της. Το μουσικό της υλικό μοιάζει να είναι μια επιστροφή στις ρίζες της αλλά και σε ιστορίες που την εμπνέουν. Είναι, ίσως, η πιο προσωπική δουλειά της, μέχρι στιγμής, με μουσικές που ανοίγονται σε νέους ορίζοντες.

Ακούστε τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, στις 20:00, την Dulce Pontes στο Kosmos.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.